1. Terug

Verlaag uw printkosten en verminder uw milieuvoetafdruk met ESR toners.

Nu verkrijgbaar in de ALSO Webshop!

MILIEUVRIENDELIJK, DUURZAAM & VERANTWOORD

Een duurzame bedrijfsvoering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan al met iets simpels als printen. De milieuvriendelijke ESR-cartridges passen uitstekend binnen het MVO-beleid van zowel kleine als grote bedrijven.

GOED EN GOEDKOPER PRINTEN

Voor de meeste milieuvriendelijke producten betaal je meer maar met een ESR-cartridge worden uw printkosten juist verlaagd want deze cartridges zijn goedkoper dan de originele producten. De printkwaliteit is even goed als die van de originele merken. Ook het aantal prints dat gemaakt kan worden is gelijk aan dat van het origineel maar vaak print je zelfs nog meer met een ESR cartridge.

DUURZAAM HERGEBRUIK

Het bijzondere van het ESR merk is dat de cartridges na eenmalig gebruik niet op de vuilnisbelt belanden, zoals bij de meeste andere cartridges wel het geval is. De cartridges worden ingezameld en vervolgens geschikt gemaakt voor hergebruik. Dit gebeurt volgens een professioneel en ISO-gecertificeerd proces zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

GARANTIE

ESR cartridges zijn ingezamelde originele cartridges. Ze passen dus altijd in uw printer. De cartridges werken perfect en uw printergarantie blijft in tact. Hierop heeft u 100% garantie.

WINST

Door met ESR te printen verlaagt u uw milieuvoetafdruk tot wel 40% terwijl u tevens flink bespaart op uw printkosten. Dat is winst op alle fronten!

RUIM ASSORTIMENT

ALSO biedt een breed assortiment ESR-cartridges, compatibel met alle actuele laserprinters.

  • Milieuvriendelijke cartridges
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Besparing op printkosten
  • Gecertificeerd op kwaliteit en duurzaamheid

Top ESR tonercartridges

ESR toner compatible met Brother TN-42BK

ESR toner compatible met HP CF259X

ESR toner compatible met Canon 047

ESR toner compatible met Brother TN-241Y

Wilt u meer weten over ESR? Neem contact op met ons team!

Miquel Parrado Manager non-OEM supplies | ALSO International B.V. +34 – 60 85 33 908 miquel.parrado@also.com