BUILT FOR LIFE. MADE FOR IMPACT.

Tech21 is a pioneering Impact Protection materials company, developing intelligent materials that protect millions of mobile phones, your Tech, our Planet and You.

Welkom bij Tech21

Tech21, opgericht in 2005, is een toonaangevend bedrijf in impactbeschermingsmaterialen. Het unieke schokabsorberende materiaal, ontwikkeld in het VK, biedt ongeëvenaarde bescherming voor miljoenen mobiele telefoons wereldwijd. Producten van Tech21 combineren compromisloze kwaliteit met innovatief design, waardoor zowel effectiviteit als stijl worden gegarandeerd. Dankzij baanbrekende technologieën kan vertrouwen worden gesteld in de best mogelijke bescherming voor apparaten.

Toewijding aan duurzaamheid betekent dat hoogwaardige, langdurige materialen worden gebruikt die bijdragen aan een duurzamere wereld. Bescherming gaat niet ten koste van stijl, daarom wordt ervoor gezorgd dat producten er fantastisch uitzien terwijl maximale veiligheid wordt geboden. Ontdek de toekomst van mobiele bescherming met Tech21 en ervaar innovatieve oplossingen die apparaten beschermen en er tegelijkertijd fantastisch uitzien. Bezoek de website voor meer informatie over producten en technologieën.

BEELDBESCHERMING

Van moleculaire recepten tot het in het lab testen van nieuwe materiaalingrediënten en formuleringen, alles wat we doen met onze materiaalwetenschap is gericht op het ontwikkelen van de meest geavanceerde schokbescherming die je kunt kopen voor je apparaten.

DUURZAAMHEID

Onze planeet moet net zo goed beschermd worden als uw technologie, en van de ontwikkelingsfase van het materiaal tot de productie, houden we duurzaamheid in het middelpunt van wat we doen, of het nu gaat om onze recyclebare verpakking of onze in het lab geteste innovaties op het gebied van biokruiden.

ONTWERPINNOVATIE

Omdat we al onze producten zelf ontwerpen, zijn we altijd op zoek naar eenvoudigere, duurzamere en gewoon betere manieren om dingen te doen. Van multifunctionaliteit, cameraschermen, antimicrobiële functies en meer, we zijn altijd op zoek naar manieren om te innoveren.