Samsung is wereldwijd marktleider op vele gebieden, onder andere op het gebied van hard drives en geheugen. Het innovatieve vermogen, de hoogwaardige producten en processen worden wereldwijd erkend.

Ervaar de verbazingwekkende prestaties en betrouwbaarheid die u alleen kunt krijgen van 's werelds nummer één merk voor flashgeheugen sinds 2003.

Producten

Interne SSD

De interne SSD's van Samsung zijn de snelste en meest uitgebreide SSD's. Deze hebben een van de hoogste lees- en schrijfsnelheden. Bovendien hebben Samsung SSD's ingebouwde technologie om oververhitting te voorkomen, voor hardware-encryptie en zuinig energiebeheer.

Bestel nu

USB Flash Drive

De USB flash drive met USB 3.1 ondersteuning biedt uitstekende prestaties, betrouwbaarheid, en compatibiliteit. Kan tot 256 GB opslaan en levert ongelooflijke leessnelheden tot 300MB/s. Met 5-proof kunt u erop vertrouwen dat uw opgeslagen inhoud beschermd is.

Bestel nu

Draagbare SSD

Samsung draagbare SSD's leggen de lat voor externe opslag hoger met ongekende snelheid,duurzaamheid, draagbaarheid en beveiliging. Opslaan en overbrengen van grote 4K video, UHD beelden, en grafisch-intensieve games altijd en overal.

Geheugenkaart

Met verbeterde overdrachtssnelheden en grote capaciteit om foto's, full UHD en 4K video's en muziek op te slaan. Deze robuuste kaarten zijn bestand tegen schokken, magnetische kracht en zelfs röntgenstralen. Veiligheid en duurzaamheid, altijd en overal.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager.