Ontdek de mogelijkheden van Samsung’s assortiment op het gebied van opslag en componenten. Samsung staat bekend om zijn innovatieve vermogen, hoogwaardige producten en processen die wereldwijd erkend worden.

Sinds 2003 is Samsung het onbetwiste nummer één merk voor flashgeheugen, waarbij de verbazingwekkende prestaties en betrouwbaarheid van hun producten ongekend zijn. Ervaar de kracht en kwaliteit en laat u verrassen door de mogelijkheden die Samsung biedt!

Producten

Interne SSD

Eenvoudige upgrade, ongekende snelheid.

De interne SSD's van Samsung staan bekend om hun snelheid en betrouwbaarheid. Met indrukwekkende lees- en schrijfsnelheden tillen ze de prestaties van elke computer naar een hoger niveau. Samsung SSD's zijn ook ontworpen met geavanceerde functies zoals ingebouwde technologie om oververhitting te voorkomen, hardware-encryptie voor maximale beveiliging en een efficiënt energiebeheer om de levensduur van de batterij te verlengen.

Bestel interne SSD

Portable SSD

Eenvoudig overzetten, veiliger opslaan

De draagbare SSD's van Samsung bieden ongeëvenaarde snelheid, duurzaamheid, draagbaarheid en beveiliging. Of het nu gaat om het opslaan of overbrengen van grote 4K-video's, UHD-beelden of grafisch-intensieve games, met Samsung's draagbare SSD's kunt u overal gemakkelijk bestanden overzetten. Met hun compacte ontwerp en robuuste constructie zijn ze perfect voor onderweg. Terwijl de ingebouwde beveiligingsfuncties ervoor zorgen dat uw gegevens veilig blijven.

Bestel Portable SSD

Geheugenkaart

Gewoon de beste kaart

De geheugenkaarten van Samsung bieden verbeterde overdrachtssnelheden en een grote capaciteit om foto's, full UHD en 4K video's, en muziek op te slaan. Deze robuuste kaarten zijn bestand tegen schokken, magnetische kracht en zelfs röntgenstralen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in diverse omgevingen. Met de nadruk op veiligheid en duurzaamheid kunt u altijd en overal op Samsung geheugenkaarten vertrouwen om uw waardevolle data veilig te bewaren.

Betel Geheugenkaarten

USB-Flash drive

Verplaats bestanden in een oogwerk

De USB-flashdrive met USB 3.1-standaard ondersteuning biedt uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit. Met een opslagcapaciteit tot 256 GB en ongelooflijke leessnelheden tot 300 MB/s zorgt deze flashdrive voor snelle toegang tot uw gegevens. Met 5-proof technologie kunt u erop vertrouwen dat uw opgeslagen inhoud beschermd is tegen water, schokken, magnetische kracht, extreme temperaturen en röntgenstralen, waar u ook gaat.

Bestel USB Flash drive

Kies voor de geheugenoplossingen van Samsung om ongeëvenaarde kwaliteit te ervaren en profiteer van een uitgebreide productlijn. Heeft u vragen over het assortiment van Samsung? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op met ALSO! Wij helpen u graag.

ALSO SALES NL

Telefoonnummer: 085-2226632

E-mail: sales.nl@also.com