Til uw cloud business naar het volgende niveau

Zodra u zich aansluit bij het Microsoft Partner Network en u inschrijft voor het Cloud Solution Provider-partnerprogramma, krijgt u toegang tot een breed scala aan exclusieve Microsoft- en ALSO-bronnen en -services, die allemaal zijn ontworpen om uw cloudactiviteiten te versnellen.

Training en certificering

Krijg toegang tot een uitgebreide verzameling van ALSO en Microsoft trainings- en certificeringsopties, evenals ALSO's nieuwe e-learningplatform, die zijn ontworpen om u technische kennis bij te brengen.

Mogelijkheden voor medeverkoop

Leer een winstgevende, resultaatgerichte verkoopstrategie te creëren, vergroot uw bereik en laat uw bedrijf groeien.

Incentives

Ontdek financiële en programma-incentives die zijn ontworpen om u te helpen uw oplossingen en uw bedrijf uit te breiden.

Interne gebruikersrechten

Krijg waardevolle interne gebruiksrechten voor een reeks Microsoft-producten.

Go-to-market-diensten

Krijg toegang tot een breed scala aan go-to-market-diensten en oplossingen van ALSO en Microsoft die u kunnen helpen meer leads te genereren en de groei van uw bedrijf te versnellen.

Stimuleer uw bedrijfsgroei met Microsoft-incentives

Verdien co-op marketingfondsen via Microsoft-stimuleringsprogramma's wanneer u zich bezighoudt met activiteiten die de productbekendheid van Microsoft ondersteunen. Claim geld wanneer u zich aanmeldt voor ALSO go-to-market-ondersteuningsplannen en word beloond doordat u klanten helpt om hun doelen te bereiken.

Meer info

Ontgrendel meer winstgevendheid met co-selling

Verkoop samen met Microsoft en krijg de kans om de oplossingen van uw bedrijf rechtstreeks aan klanten te laten zien via de commerciële Microsoft-marketplace. Benut het Microsoft-merk om het vertrouwen van de klant op te bouwen en bestaande relaties te versterken, terwijl u het klantaanbod verrijkt met uw specialisaties.

Meer info

Verbeter de mogelijkheden van uw bedrijf met interne gebruiksrechten

Krijg toegang tot een breed scala aan interne gebruiksrechten voor Microsoft-producten en -oplossingen en help uw bedrijf innovatieve op Microsoft gebaseerde apps en services te bouwen. Op deze manier kan uw organisatie meer te weten komen over de nieuwste cloudtechnologie van Microsoft, cloudoplossingen effectiever verkopen en uw zakelijke mogelijkheden verbeteren.

Meer info

Versnel uw go-to-market-strategie met ALSO

Of u nu bestaande klanten wilt betrekken of nieuwe klanten wilt benaderen, ALSO kan u alles bieden, van spannende campagnes voor het genereren van leads en aanpasbare white label marketingmiddelen tot medegefinancierde programma's en strategiebijeenkomsten. Laten we samen uw digitale marketingstrategie definiëren, bouwen en leveren. Bovendien hebt u ook toegang tot nog meer go-to-market-bronnen van Microsoft!

Ontdek ALSO go-to-market-ondersteuningsplannen

Zie Microsoft go-to-market-bronnen

Ontdek meer Microsoft-bronnen

Klaar om een ALSO-cloud partner te worden?

Volg dit eenvoudige proces in drie stappen

Sluit u aan bij het Microsoft Partner Network (MPN)

Sluit u aan

Schrijf u in als indirecte reseller in voor het Cloud Solution Provider Program.

Inschrijven

Meld u aan op de ALSO Cloud Marketplace

Aanmelden