Avepoint Cloud Backup en Policies & Insights

Hoe helpt u uw Microsoft 365 klanten voorkomen dat vertrouwelijke en gevoelige informatie kan worden gedeeld met ongeautoriseerde gebruikers, gasten/externe gebruikers en via anonieme links wordt gedeeld?


Hoe zorgt u ervoor dat de Microsoft 365 tenants compliant, veilig en georganiseerd blijven?


Microsoft 365 heeft wel een aantal rapportage mogelijkheden en security controls. Maar om deze te kunnen gebruiken heeft u voor alle gebruikers dure licenties nodig. Bovendien zijn het op zichzelf staande rapporten die niet gecentraliseerd of geaggregeerd zijn, waardoor ze niet de benodigde inzichten geven. Er iets bruikbaars van maken en kunnen anticiperen is complex, tijdrovend en kostbaar.


AvePoint heeft geweldige oplossingen om Microsoft 365 en met name het samenwerken daarbinnen te beveiligen en te managen. Uitdagingen waar u dagelijks tegenaan loopt. Bovendien biedt het mogelijkheden om uw diensten rondom Microsoft 365 uit te breiden.


AvePoint gaat veel verder de traditionele aanbieders van een Backup en/of migratie oplossingen. Avepoint’s unieke benadering voegt hier ook access monitoring en provisioning management aan toe binnen een enkel platform, waar vanuit u als CSP alle tenants van uw klanten eenvoudig en overzichtelijk kunt beheren. In de afbeelding hieronder staat kort uitgelegd wat Cloud Management inhoudt.


Liesbeth Köllmann, ALSO Nederland, Coordinator ISV's

laat u graag zien hoe deze bundeling van oplossingen uw M365 klanten optimale bescherming biedt.
0612277581
liesbeth.kollmann@also.com

Vraag hieronder een terugbelverzoek aan en wij nemen spoedig contact op om een meeting in te plannen.

Terugbelverzoek