1. Terug

Voorkennis, rechtstreeks van de experts

De podcast IT Channel Perspectives van APC Schneider Electric behandelt diverse onderwerpen: van de digitale transformatie tot waarom duurzaamheid en de circulaire economie belangrijker zijn dan ooit tevoren. De podcast brengt u op de hoogte van alle opkomende technologieën en trends die van invloed zijn op IT-kanaalorganisaties, vandaag en in de toekomst.

Blijf uw concurrentie voor - met nieuwe perspectieven op de uitdagingen van het IT-kanaal

Als u een leverancier van IT-oplossingen, VAR, reseller, MSP of specialist op het gebied van systeemintegratie- en distributie bent, dan is de podcast IT Channel Perspectives van APC Schneider Electric intressant voor u.

Van het stimuleren van de bedrijfsgroei tot het omarmen van duurzaamheid: IT-kanaalbedrijven hebben veel aan hun hoofd. Ze proberen de snel opkomende trends en nieuwe technologieën te volgen en tegelijkertijd een bedrijf te laten groeien.

In elke aflevering van de podcast IT Channel Perspectives bespreken we een specifieke uitdaging of trend en leert u van experts hoe u die in uw voordeel kunt gebruiken. Ontdek inzichten en inspiratie, en leer welke impact de opkomende technologieën op de sector hebben. Van industrial edge computing tot de circulaire economie en het overbruggen van de IT-vaardigheidskloof: in de podcast IT Channel Perspectives komt het allemaal aan bod.

Beschikbaar op uw favoriete streamingplatforms: Apple Podcasts, Spotify, Google Play en Stitcher.

Luister nu

Duurzaamheid en de circulaire economie: de drijvende kracht achter veranderingen voor bedrijven in het IT-kanaal

In aflevering acht van de IT Channel Perspectives podcast gaan we dieper in op hoe duurzaamheid, de circulaire economie en netto-nul de sector beïnvloeden. Dit is een van de grote vragen van deze tijd, en onderzoek van Schneider Electric voorspelt dan ook een stijging de IT-energiebehoefte tegen 2030 met 50%. Hoe kunnen bedrijven hun IT-energieverbruik en CO2-uitstoot en hun koolstofvoetafdruk verminderen?

In aflevering acht geven Isabelle Allegaert, Managing Director bij inmac wstore France, en Elena Fedotova, Vice President Secure Power Division France, Schneider Electric hun deskundige mening over hoe IT-kanaalbedrijven hun impact op het milieu kunnen reduceren - terwijl ze toch aan de behoeften van hun klanten blijven voldoen.

Ontdek de duurzaamheidsinitiatieven die zowel Schneider Electric als inmac wstore gebruiken om de circulaire economie te omarmen, hun milieu-impact te verminderen en eindgebruikers te helpen bij het beheren van hun energieverbruik.

Luister nu