1. Terug


Verbeter de samenwerking met HP en Poly

Ontdek de toegevoegde waarde van hybride werkoplossingen

Boost Ontdek meer werk nu


Optimaliseer uw winst met HP Attach-accessoires en -services.

Breid uw aanbod uit en verbeter de ervaring van uw klanten door accessoires en services van HP Attach te integreren in hun HP hardwareoplossingen. Met ons uitgebreide assortiment HP peripherals , inclusief premium zakelijke headsets van Poly, kunt u complete hardware-ecosystemen creëren die uitstekende prestaties leveren in een hybride werkomgeving.

HP peripherals in combinatie met Poly premium zakelijke headsets, kunt u uitgebreide hardware-ecosystemen bouwen die superieure prestaties ondersteunen in een hybride werkomgeving.


Bestel nu

Word de vertrouwde one-stop-reseller

We hebben een selectie HP-Peripherals samengesteld om uw groei te stimuleren en uw reputatie als betrouwbare one-stop-reseller te vestigen. Ontdek ons aanbod:

Essentiële accessoires

Bied klanten de onmisbare Peripherals die op voorraad leverbaar zijn.

Productiviteits- en samenwerkingstools

Upsell-accessoires die hybride werk ondersteunen, met onze nieuwe toevoeging, Poly premium zakelijke headsets.

Spaar Bonus Club punten met HP & Poly

Verdien Bonus Club punten bij aankoop van geselecteerde HP peripherals en Poly oplossingen. Verzamel punten om toegang te krijgen tot een breed scala aan exclusieve aanbiedingen, waarmee u uw aankooptraject verbeterd en aanzienlijke waarde aan elke transactie kunt toevoegen.


Ontdek Bonus Club producten


Bundel Peripherals voor een complete HP ervaring

Bied een naadloos pakket HP Producten, waaronder monitoren, Care Packs en Poly-producten, zodat uw klanten alles hebben wat ze nodig hebben.

Stroomlijn uw hardware-upsells

Met geïntegreerde perifere upselling worden essentiële accessoires op het verkooppunt gepositioneerd, waardoor de verkoopervaring wordt verbeterd en uw omzet toeneemt. Kies en promoot HP hardware en randapparatuur en bundel ze met Poly-producten voor een onverslaanbaar pakket. Dankzij deze synergie van Poly- en HP-accessoires en -services kunt u twee doelen tegelijk bereiken: de winst verhogen en de klanttevredenheid optimaliseren. Maak bovendien gebruik van de aangepaste ondersteuning van ALSO voor persoonlijke hulp.


Koop nu en verdien Bonus Club-punten


Voorwaarden zijn van toepassing. Alleen punten verdiend met in aanmerking komende transacties.