Introductie van de Solidigm D7-serie
– gegevensopslag voor de real world

Het meest geavanceerde assortiment PCle 4.0-SSD's op de markt,
ontworpen met ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid.
Voor superieure real-world prestaties.

Meer informatie


De meest geavanceerde PCle 4.0-SSD op de markt

Maak kennis met de nieuwste uitbreiding van de prestatiegeoptimaliseerde D7-serie: de Solidigm-SSD's D7-P5520 en D7-P5620.

Deze serie omvat het meest uitgebreide en best presterende assortiment solid state drives, ontworpen om te voorzien in de eisen van uw klanten op het gebied van duurzaamheid, capaciteit en vormfactor. Solidigm combineert de kennis van meerdere generaties PCle 4.0 met diepgaand inzicht in de industrie en levert het meest geavanceerde assortiment PCle 4.0-SSD's op de markt – met prestaties die zijn ontworpen voor real-world toepassingen.

De D7-serie is ontworpen om de reken- en opslagworkloads,
zowel in de cloud als binnen de onderneming, efficiënt te
versnellen in een breed scala aan 1U- en 2U-serverconfiguraties.


De nieuwste generatie oplossingen voor gegevensopslag


D7-P5520

Deze krachtige standard-endurance PCIe 4.0-SSD is ontworpen voor leesintensieve workloads en heeft een capaciteit van maximaal 15,36 TB.

Meer informatie


D7-P5620

Deze mid-endurance PCIe 4.0-SSD is ontworpen voor toepassingen met gemengde workloads en heeft een capaciteit van maximaal 12,8 TB.

Meer informatie

Betere prestaties met extra impact.

Bij het selecteren van de beste opslagoplossingen vertellen de technische specificaties u slechts een deel van het verhaal. Om de werkelijke opslagprestaties nauwkeurig te kunnen beoordelen, is het essentieel dat een aantal real-world scenario's wordt onderzocht.

Diverse tests met gemengde workloads, 'luidruchtige buren' en high-write workloads hebben aangetoond dat de geavanceerde datacenteroplossingen van Solidigm zowel energie-efficiëntie als geheugendichtheid bieden en ook onder druk betrouwbare prestaties leveren.

Bekijk hoe de D7-P5520 presteert in vergelijking met andere SSD's:

Ontdek meer over hoe Solidigm voortbouwde op tientallen jaren customer engagement en technische innovatie om nog betere prestaties met extra impact te bieden – dit alles om te voorzien in de eisen van moderne ondernemings- en cloudomgevingen.

Meer informatie