LOGITECH BRENGT MENSEN SAMEN

Tegenwoordig werken mensen vrijwel overal. Dat vereist tools die geschikt zijn voor verschillende gebruikers, werkruimtes en doelen. Bovendien vragen mobiele werkruimtes veel van IT: het brengt complexe uitdagingen met zich mee, van beveiliging en connectiviteit tot gebruiksvriendelijkheid en bedrijfscontinuïteit.

De innovatieve tools van Logitech zijn geoptimaliseerd voor gebruikersprestaties en IT-succes. De intelligente randapparaten en geavanceerde oplossingen zijn ontworpen voor elke werkruimte en leveren grote overwinningen die eenvoudig te implementeren zijn in uw hele organisatie.

_____________________

MET DEZE PRODUCTEN CREËERT U EEN IDEALE WERKPLEK

PERSOONLIJKE WERKPLEK

Het tijdperk van telewerk is meer dan ooit aanwezig. En nu medewerkers steeds vaker thuis of onderweg werken, hebben ze tools nodig om productief te blijven en net zo goed samen te werken als wanneer ze op kantoor zijn. Bovendien is elke medewerker en elke werkplek anders, en de oplossingen moeten dan ook worden afgestemd op de unieke behoeften

Ontdek hier meer

VIDEO SAMENWERKING

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Logitech-oplossingen voor videovergaderen kunnen teams met elkaar praten, en bestanden, schermen en ideeën op whiteboards delen. Maak vergaderingen efficiënt, productief en leuk.

Ontdek hier meer