1. Terug

TOT 30% KORTINGOP GESELECTEERDE PRODUCTEN IN DE ALSO - HP GARAGE SALE.

Pak deze kans en kijk rond in onze Garage Sale. Profiteer tot 30% extra korting die u ontvangt tijdens de HP Garage sale. Wees er snel bij en profiteer van een grote keuze aan voordelige aanbiedingen.

Dankzij de extreem lage inkoopprijzen heeft u een uitzonderlijk voordeel bij de verkoop van HP-producten, want de verkoopprijs voor uw klanten blijft gelijk. Daarmee profiteert u nu van extra marge!

WAT IS DE GARAGE SALE?

Net als de oprichters van HP, Bill Hewlett en Dave Packard, willen ook wij u in onze online Garage Sale hoogwaardige producten aanbieden tegen voordelige prijzen. De twee oprichters begonnen in 1939 hun bedrijf vanuit een gehuurde garage in het Californische Palo Alto, die bij de woning van het gezin Packard hoorde. Inmiddels weten we dat hiermee de eerste steen is gelegd voor HP als wereldconcern én voor het ontstaan van Silicon Valley, waar vandaag de dag alle hightech-ondernemingen zich vestigen.

Met onze Garage Sale hebben wij een mogelijkheid gecreëerd om de voortreffelijke producten van HP aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen, waarmee u profiteert van extra magre! Door producten tegen extreem lage prijzen in te kopen en deze vervolgens tegen de reguliere prijs aan uw klanten te verkopen, wordt u je winstmarge in ongeëvenaarde mate verruimd. Het aanbod omvat een breed geschakeerd productenpalet van HP in uiteenlopende categorieën, van bijv. printers, notebooks, schermen tot retail solutions en optionele accessoires, en nog veel meer. Grijp nu uw kans en bekijk de producten in de ALSO webshop!

HOE HET WERKT...

ITC-producten maken tegenwoordig een stormachtige ontwikkeling door om gelijke tred te houden met de razendsnelle technische innovaties. Dit leidt ertoe dat de levenscyclus van veel apparaten steeds korter wordt. Wij organiseren regelmatig een HP Garage Sale met verleidelijke aanbiedingen. Een nog belangrijker en niet te onderschatten neveneffect is bovendien dat er hierdoor in het magazijnruimte ontstaat voor de opslag van nieuwe producten.