1. Terug

TOT 30% KORTING OP GESELECTEERDE PRODUCTEN IN DE ALSO - HP GARAGE SALE.

Mis deze kans niet! Ontdek onze exclusieve HP Garage Sale en profiteer van kortingen tot wel 30% op geselecteerde producten. Wees er snel bij en ontdek een uitgebreide selectie van voordelige aanbiedingen.

Dankzij de lage inkoopprijzen heeft u nu de kans om te profiteren van de verkoop van HP-producten, terwijl de verkoopprijs voor uw klanten onveranderd blijft. Profiteer nu van extra marge en bestel nu!

WAT IS DE GARAGE SALE?

Net als de oprichters van HP, Bill Hewlett en Dave Packard, willen ook wij u in onze online Garage Sale hoogwaardige producten aanbieden tegen voordelige prijzen. De twee oprichters begonnen in 1939 hun bedrijf vanuit een gehuurde garage in het Californische Palo Alto, die bij de woning van het gezin Packard hoorde. Inmiddels weten we dat hiermee de eerste steen is gelegd voor HP als wereldconcern én voor het ontstaan van Silicon Valley, waar vandaag de dag alle hightech-ondernemingen zich vestigen.

Met onze Garage Sale hebben wij een mogelijkheid gecreëerd om de producten van HP aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen, waarmee u profiteert van extra magre! Door producten tegen lage prijzen in te kopen en deze vervolgens tegen de reguliere prijs aan uw klanten te verkopen, wordt uw winstmarge verhoogd. Het aanbod omvat een breed assortiment van uiteenlopende categorieën van printers, notebooks, schermen tot onmisbare peripherals en nog veel meer. Grijp nu uw kans en bekijk de producten in de ALSO webshop!

HOE HET WERKT...

ITC-producten maken tegenwoordig een stormachtige ontwikkeling door om gelijke tred te houden met de razendsnelle technische innovaties. Dit leidt ertoe dat de levenscyclus van veel apparaten steeds korter wordt. Wij organiseren regelmatig een HP Garage Sale met verleidelijke aanbiedingen. Een nog belangrijker en niet te onderschatten neveneffect is bovendien dat er hierdoor in het magazijnruimte ontstaat voor de opslag van nieuwe producten.