MICROSOFT SURFACE HUB

Gemaakt voor samenwerking in teamverband op de moderne werkplek
Maak teamwork overal mogelijk met de nieuwe Surface Hub 2, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaboratieve computing-apparaat dat de kracht van Windows 10 in teamwork brengt.

Maak van elke plaats een ruimte voor teamwerk
Dun en compact, Surface Hub 2 past in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes, volg de ideeën met de mobiele standaard en batterij.

Breng teams op afstand bij elkaar
Iedereen wordt gezien, gehoord en kan actief deelnemen met 4K Surface Hub 2-camera, afstandsmicrofoon, luidsprekers en een briljant 4K+ resolutiescherm.

Ga naar een echte teamflow
Brainstorm samen in Microsoft Whiteboard en werk samen met meerdere apparaten. Projecteer draadloos om inhoud te delen met Miracast en meld je aan om toegang te krijgen tot Office 365-bestanden.

Aangedreven door Windows 10
Geniet van de kracht van een volledig geïntegreerd Windows 10-apparaat, dat voor teams is ontworpen. All-in-one Surface Hub 2 draait je onmisbare Microsoft-apps. Ongelooflijk hoge resolutie en verbazingwekkende grafische prestaties leveren levendige, scherpe en heldere beelden en video's op het lichte en dunne 50-scherm.

Garantie
Twee jaar garantie voor hardware defecten en -storingen.

Meer weten?
Voor meer informatie neem contact op met jouw accountmanager via info.nl@also.com of bel naar 085 - 2226666

Wil jij je Microsoft Surface Hub 2 business starten of verder uitbreiden? ALSO komt bij je langs en geeft je Microsoft Surface Hub 2 business een BOOST! meer weten klik dan hier!