1. Terug

SLIMME VERGADERRUIMTES

Het inrichten van een vergaderruimtes klinkt eenvoudig.

Echter hebben klanten vaak complexe eisen, zoals draadloze oplossingen, automatische scherpstelling van de spreker of zelfs digitale deurbordjes voor evenementen.

Het is van cruciaal belang de gebruiksbehoefte te kennen en individueel te plannen. Om een eerste basis te leggen, is het belangrijk te kijken naar alle verschillende componenten die nodig zijn voor kleine en grote vergaderzalen.

Wij helpen u om de beste oplossingen voor uw klant samen te stellen.

Ontdek de bouwstenen van onze kant-en-klare vergaderruimten of configureer uw individuele ruimte in slechts een paar klikken. Stuur ons vandaag nog uw aanvraag.

De Smart Meeting Rooms-oplossing in detail

Stel, u wilt een vergaderzaal met technologie die snel, betrouwbaar en direct beschikbaar is. Misschien kent u geen aanbieder die samen met u en uw klanten een vergaderruimte kan samenstellen en alles vanuit één bron kan leveren? Wij vroeger ook niet. Daarom hebben we onze Smart Meeting Rooms-oplossing bedacht.

Onze Smart Meeting Rooms-oplossing begint met digitale deurbordjes en omvat alles wat presenteren, communiceren en documenteren gemakkelijker maakt - ongeacht de aanbieder. De symbiose tussen meubilair, video- en telefoonconferentietechnologie en eventuele hardware en software zorgt voor een hogere productiviteit en betere werkresultaten.

Bediening en onderhoud zijn twee belangrijke factoren die het ALSO Solutions Team voor u in de gaten houdt. Aanvullende diensten van de ALSO-groep helpen u ook als bijvoorbeeld hardware vervangen moet worden of software updates nodig zijn.

Hoe profiteert de eindklant van deze oplossing?

Bijna elke onderneming doet beroep op locatie overschrijdende samenwerking. De verschillende componenten die samen de Smart Meeting Rooms-oplossing vormen, zorgen daarbij voor maximale efficiëntie.

Afhankelijk van de gebruikte technologie is een volledige digitalisering van het gesprek een garantie dat er niets verloren gaat en dat alle deelnemers op één lijn blijven - zelfs nadat ze hun werk in de slimme vergaderruimte hebben beëindigd. De bezettingsgraad wordt ook aanzienlijk verbeterd door het gebruiksvriendelijke systeem. Bijzonder interessant is dat dankzij de modernste technologie de bezettingsgraad kan worden geanalyseerd en aangepast om deze zo doeltreffend mogelijk te maken.

Er is ook toegevoegde waarde voor ALSO-partners!

Wij bieden uitstekende ondersteuning: voor advies, opleidingen en installatiewerkzaamheden kunnen ALSO-partners 100% vertrouwen op hun ALSO Solutions Business Manager. De dienst omvat ook monitoring en ondersteuning van de geïnstalleerde systemen.

Iedereen houdt van upgrades - gebruik uw ALSO-partnerstatus om uw klanten vergaderruimtes aan te bieden die perfect bij hen passen!

ONTDEK ONZE KANT-EN-KLARE VERGADERRUIMTES MAAK EEN KORTE INDIVIDUELE CONFIGURATIE AAN