De solutions van APC

APC gelooft dat data en connectiviteit cruciaal zijn voor zakelijk succes. Hun oplossingen zorgen ervoor dat ze beschikbaar zijn waar en wanneer u en uw klanten ze nodig hebben. Zo bieden ze zekerheid in een verbonden wereld. Van batterijback-ups die thuis bescherming bieden tegen stroomuitval, tot volledige datacenterinfrastructuur, APC biedt oplossingen die uw huis en bedrijf helpen efficiënter, betrouwbaarder en meer verbonden te worden.

Ontdek wat APC te bieden heeft door via de onderstaande button het assortiment te bekijken of lees op deze pagina verder wat de oplossingen van APC u kunnen bieden!

Bekijk het assortiment

Campagnes

Laat meer zien

Uninterruptible Power Supply (UPS)

Miljoenen IT-professionals over de hele wereld vertrouwen op Smart-UPS™ van APC om apparatuur en kritieke gegevens te beschermen tegen kostbare onderbrekingen door op betrouwbare en efficiënte wijze stroom van netwerkklasse te leveren. Verkrijgbaar in diverse vormfactoren en klassen.

Bekijk het assortiment door op de onderstaande button te klikken!

Koop nu

Server, opslag en UPS accessoires

Beschikbaarheid en beheer van energie voor instapmodellen tot krachtige servers, opslag en accessoires om de UPS aan uw specifieke behoeften aan te passen.

Bekijk het assortiment door op de onderstaande button te klikken!

Koop nu

Garantie & ondersteuning

De verlengde garantie maakt reparatie of vervanging van uw enkelfasige UPS en accessoires (PDU) mogelijk gedurende 1 tot 3 jaar extra.

Bekijk de mogelijkheden door op de onderstaande button te klikken!

Koop nu

Ontdek de voordelen van het
mySchneider IT Solutions Partner programma

Maakt ontwikkeling mogelijk van diverse bedrijfsmodellen

Multi-specialisatiestructuur op drie niveaus erkent unieke bedrijfsmodellen met de flexibiliteit om diverse competenties na te streven.

Vereenvoudigt en verhoogt transparantie van verplichtingen en voordelen

Een bedrijfsspecifieke gebruikerservaring met gepersonaliseerde status updates over vereisten en certificeringen zorgt voor snelle en efficiënte strategische besluitvorming.

Helpt bij het vinden van nieuwe zakelijke mogelijkheden

Belangrijke enablers en stappenplannen maken het mogelijk expertise op te bouwen voor nieuwe markten en daarmee effectief en concurrerend blijven in bestaande markten.

Versterkt kanaalgerichte praktijken

Het behouden van onze kernbelofte en kanaalbeleid om de winstgevendheid van partners te verhogen en hen te voorzien van best-in-class ondersteuning, enablement en ervaring.

Biedt flexibiliteit voor toekomstige groei

Aansluiten bij brancheleidende werkwijzen om de flexibiliteit voor toekomstige groei en veranderingen in het distributiekanaal te vergroten.