Hybride werken met Jabra
Evolve2 Series

Jabra Evolve2 40

Bestel hier

Jabra Evolve2 65

Bestel hier

Jabra Evolve2 75

Bestel hier

Jabra Evolve2 55

Bestel hier

Inclusieve en productieve meetings
met Jabra PanaCast

PanaCast 50
 

Bestel hier

PanaCast 20
 

Bestel hier

Jabra PanaCast Bundle Meet Anywhere+

Bestel hier

Speak2 Series

Speak2 40

Bestel hier

Speak2 55

Bestel hier

Speak2 75

Bestel hier

Jabra innoveert met partners in een wereldwijd samenwerkingsverband

Organisaties van wereldformaat werken samen met Jabra om oplossingen te maken die hun onderneming vooruithelpt. Deze organisaties hebben een merk nodig dat ze vertrouwen om de uitstekende communicatiekwaliteit; Jabra levert dit wereldwijd.

De combinatie Jabra en Microsoft biedt naadloze communicatie- en samenwerkingservaringen. Jabra heeft audio- en video-oplossingen in nauwe samenwerking met Microsoft ontwikkeld. Dankzij onze samenwerking met Microsoft op het gebied van productintegratie, kunnen wij een goed verbonden oplossing leveren die de best mogelijke ervaring biedt.

Voor al uw vragen over Jabra, contacteer:

Photo of Jeffrey Obdam
Jeffrey Obdam Focus Sales Manager +31 6 52250451 jeffrey.obdam@also.com

Over Jabra

Jabra is een wereldleider op het gebied van audio-, video- en samenwerkingsoplossingen - ontwikkeld om consumenten en bedrijven meer mogelijkheden te bieden. Als trots onderdeel van de GN Group zetten we ons in om mensen dichter bij elkaar te brengen of bij wat belangrijk voor hen is. De uitmuntende techniek van Jabra wijst de weg, voortbouwend op 150 jaar pionierswerk binnen de GN Group. Dit stelt ons in staat geïntegreerde tools te creëren voor contactcenters, kantoren en samenwerkingen, waarmee professionals overal productiever kunnen werken; en draadloze koptelefoons en oortjes waarmee consumenten kunnen genieten van gesprekken, muziek en media. De GN Groep, opgericht in 1869, is actief in 100 landen en levert innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. GN heeft meer dan 7.500 mensen in dienst en rapporteerde in 2022 een jaaromzet van 18,7 miljard DKK. GN Audio is goed voor ca. 12,5 miljard DKK. GN brengt mensen bij elkaar en is genoteerd aan Nasdaq Kopenhagen.