1. Terug

Laat uw bedrijf groeien: Ontdek het APC mySchneider IT-partnerprogramma

Maak uw bedrijf toekomstbestendig met een combinatie van tools, training en ondersteuning die ontworpen is om u te helpen slagen.

Meer informatie

Bereid u voor op de toekomst

Het mySchneider IT-partnerprogrammais geschikt voor partners van IT-oplossingen die hun activiteiten in de sector van datacentra willen uitbreiden, nieuwe oplossingen willen aanbieden en zich voorbereiden op de toekomst.

Vergroot uw kennis en expertise op het gebied van APC-oplossingen voor fysieke infrastructuur, software en digitale services door middel van diverse tools, incentives, voordelen en opleidingen - allemaal ontworpen om u te helpen uw groei te stimuleren, sterkere zakelijke relaties te smeden en uw klanten uitzonderlijke waarde te bieden.

Wat kunt u verwachten?

De beste oplossingen tegen de beste prijs voor u en uw klanten, dankzij een gunstige prijsstelling en gegarandeerde vaste prijzen.

Diverse verkoop- en marketingmaterialen én reclamevergoedingen om de marktvraag te bevorderen.

Uitgebreide expertise voor u en betere ondersteuning voor uw klanten, met een reeks certificerings- en opleidingsprogramma's.

Tools, configurators en technische ondersteuning die u helpen tijd te besparen en sneller deals te sluiten.

Blijf een stap vóór op uw concurrenten

Met het mySchneider IT-partnerprogramma kunt u de activiteiten van uw klanten beschermen door noodenergie- en energiebeheerdiensten te bieden. Val op tussen uw concurrenten en:

Ontwikkel uiteenlopende bedrijfsmodellen

Structuur met meerdere specialisaties en drie niveaus die ruimte biedt voor unieke bedrijfsmodellen en de flexibiliteit biedt om actief te zijn in diverse vakgebieden.

Vereenvoudig en verhoog de transparantie

Een bedrijfsspecifieke gebruikerservaring met gepersonaliseerde statusupdates over de vereisten en certificeringen, voor een snelle en efficiënte strategische besluitvorming.

Biedt de nodige flexibiliteit voor toekomstige groei

Afstemming op praktijken om de flexibiliteit van het bedrijf te vergroten voor toekomstige groei en veranderingen in het kanaal.

Help nieuwe zakelijke kansen te benutten

Dankzij belangrijke enablers en roadmaps kunt u expertise opbouwen voor nieuwe markten en effectief en concurrerend blijven in bestaande markten.

Volg kanaalgerichte praktijken

Volg de kernbelofte en het kanaalbeleid van APC om de winstgevendheid van partners te vergroten en hen de beste ondersteuning, functionaliteit en ervaring te bieden.

Haal het meer uit uw partnerschap

Het mySchneider IT-partnerprogramma is een bewezen, partnergerichte basis en biedt een breed scala aan voordelen die u helpen bij het diversifiëren en versterken van uw unieke bedrijfsmodel.

Kies uit drie specialisaties en ontdek een breed scala aan zakelijke tools, experts en hulpbronnen die er zijn om u te ondersteunen bij het beter bedienen van uw klanten.

Leverancier van
IT-oplossingen

Help uw klanten bij het identificeren van hun behoeften en het configureren en installeren van IT-infrastructuuroplossingen.

Ideaal voor gedistribueerde IT/edge-computing-infrastructuren, micro- en MKB-datacenters.

Leverancier van IT-software en -diensten

Gespecialiseerd in de implementatie van levenscyclusbeheer, waaronder het wederverkopen, opvolgen en beheren van de omgeving.

Perfect voor het plaatselijke en externe beheer en monitoring van hybride IT-diensten.

Leverancier van datacenteroplossingen

Breid uw competenties uit en specialiseer u in noodstroom en koeling. Zorg voor de schaalbaarheid en beheerbaarheid van het netwerk van uw klanten door het verhogen van de beschikbaarheid, efficiëntie en prestaties van hun data-infrastructuur.

Geschikt voor regionale datacenters, waaronder ook middelgrote en grote.

Bent u klaar om APC-partner te worden?

Nu inschrijven