Toshiba is een wereldleider en innovator op het gebied van baanbrekende geavanceerde technologie, een gediversifieerde fabrikant en verkoper van geavanceerde elektronische producten, variërend van informatie- en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, voedingssystemen, tot industriële en sociale infrastructuursystemen en huishoudelijke apparaten. Toshiba Electronics Europe GmbH, Storage Products Division, in Düsseldorf, Duitsland, brengt harde schijven op de markt en richt zich op consumenten en retailers in Europa. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Toshiba opslagoplossingen die worden gebruikt door de meeste grote merken op het gebied van IT en consumentenelektronica.

NAS

Gebouwd voor 24/7 betrouwbaarheid.

Line-up met meerdere
capaciteiten

Met een brede selectie aan capaciteiten van 4 TB tot 16 TB kunnen uw klanten de capaciteit kiezen die het beste past bij hun zakelijke of andere behoeften.

Duurzaamheid en
betrouwbaarheid

Met een duurzaamheid die een jaarlijkse werklast van 180 TB aankan en een betrouwbaarheid die een MTTF van maximaal 1,2 miljoen uur biedt, is deze serie ontworpen voor 24/365 continu gebruik.

Uitbreiding van opslag met hoge dichtheid

Dankzij de opname van een RV-sensor (rotatie trilling sensor) maken deze HDD's een stabiele werking mogelijk voor platforms met meerdere schijven van maximaal acht HDD's in een enkele behuizing.

Compacte metgezel

De Canvio Basics richt zich op profiel en klassiek design. De slanke, compacte behuizing en platte bovenkant maken de Canvio Basics tot een echte draagbare harde schijf - gemakkelijk mee te nemen en op te bergen in elke zak of tas.

Hoge overdrachtssnelheden

Aangedreven door USB 3.2 Gen 1-technologie, zijn deze draagbare harde schijven veel sneller dan - maar nog steeds compatibel met - USB 2.0-apparaten, wat een snelle overdracht mogelijk maakt bij het ordenen van uw bestanden.

Eenvoudig plug-and-play

Eenvoudige plug-and-play-bediening. Klaar voor gebruik met Microsoft Windows en geen software-installatie vereist. Versleep bestanden intuïtief van en naar uw pc of laptop.