1. Terug

Ontdek het
assortiment van ACER

Acer biedt een uitgebreid assortiment aan in de verkoop van merk-pc’s,
van gaming notebooks tot zakelijke laptops. De notebooks zijn opgedeeld
in verschillende productlijnen. Naast de notebooks bestaat het assortiment
van Acer uit desktops, chromebooks, monitoren, tablets, all-in ones, en hybride notebooks.
De laatste jaren wordt het gaming assortiment steeds verder uitgebreid.

Bekijk producten

Notebooks

De notebooks van Acer zijn verdeeld in verschillende productlijnen. Ontdek welke notebooks Acer aanbiedt

Ontdek Notebooks

Acer travelmate

De Acer Travelmate is gericht op de zakelijke gebruiker. Deze notebooks bieden extra opties om bestanden veilig op te slaan, zoals de TPM chip en de vingerafdruklezer.

Acer aspire

Dit model heeft diverse series, van instap laptops uit de Acer Aspire 3 serie tot krachtige notebooks uit de Acer Aspire 7 serie.

Acer Swift

Deze modellen zijn dun, licht, hebben een strak design en zijn ideaal voor onderweg. Dit model is alleen beschikbaar in 15 inch of kleiner.

Acer Nitro

Deze notebooks zijn ontworpen voor designers en krachtige gebruikers. Deze notebooks beschikken over een videokaart om te gamen.

Acer Predator

De Acer Predator is er voor de echte gamers. Deze notebooks zijn uitgerust met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart en hebben een combinatie van een SSD en HDD.

Acer Chromebook

Deze modellen draaien op Chrome OS en zijn energiezuinig. Gebruikers werken in de cloud en hebben daardoor overal toegang tot de bestanden. De chromebooks zijn extreem veilig. Er zijn nog geen ransomware aanvallen bekend op Chrome OS.

Acer Spin

De Acer Spin productlijn bestaat uit 2-in-1 laptops. Dit model is omklapbaar en heeft een ruime keuze qua specificaties.

Acer Desktops en All-in Ones

Acer biedt betrouwbare en snelle desktops voor elk type gebruiker. Alle desktops zijn ruim opgezet waardoor het gemakkelijk is om desktops uit te breiden of onderdelen te vervangen. Het assortiment desktops bestaat uit de Acer Aspire en all-in ones. De Acer all-in-one pc's zijn er in allerlei uitvoeringen.

Monitoren

Acer biedt diverse monitoren aan. Het assortiment bestaat uit curved, Zero frame, ultradunne, in hoogte verstelbare en klassieke modellen. De monitoren bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn geschikt voor zowel zakelijk als thuisgebruik.

Ontdek de Monitoren

Acer gaming

Van gaming tafels tot lichtgevende gaming PC’s. Het uitgebreide gaming assortiment bestaat uit diverse gaming notebooks, monitoren, desktops, gaming accessoires, en zelfs een gaming tafel en gaming stoel. Met het speciale gaming assortiment kunnen gamers geweldige graphics, snelheid, prestaties en geluid ervaren.

Ontdek het gaming assortiment