ALSO's Microsoft E-learning portaal

Het Microsoft E-learning Portal van ALSO is een inhoudsrijke kennisbank die gewijd is aan het helpen van ALSO-partners om te leren en zich verder te ontwikkelen om waarde toe te voegen aan hun dienstenaanbod.


E-learning aanmelden

Toegang tot de Microsoft E-learning Portal van ALSO

Het begint altijd met inloggen. Het portaal is exclusief voor ALSO partners en is toegankelijk via de inloggegevens van uw ALSO webshop of door een account aan te maken.

Als u al bent ingelogd op de webshop, is er geen extra aanmelding vereist. Zo simpel is het.

Nog geen ALSO Partner?

Word Cloud Partner en krijg toegang tot ALSO Webshop:
Aanmelden om ALSO Partner te worden

Bent u al een ALSO Partner? Aan de slag met de ALSO Cloud Marketplace:
Aanmelden voor ACMP

Wat vindt u in het e-Learning portaal?

Een enorme hoeveelheid lesstof en materiaal voor examenvoorbereiding, allemaal onder één dak. Met een gemakkelijke zoekfunctie bent u er zeker van dat u de juiste cursus vindt voor uw professionele leertraject.

Microsoft Learn

Ontwikkel veelgevraagde technische vaardigheden met het gratis en interactieve Microsoft Learn-trainingsplatform.

De inhoud richt zich op het verbeteren van uw vaardigheden in populaire Microsoft-producten zoals Microsoft Copilot, Microsoft Teams, Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics en nog veel meer.

ALSO inhoud

We hebben topexperts in het vakgebied gekozen om exclusief voor ALSO-partners op maat gemaakte cursussen te geven, zodat we een persoonlijke en responsieve leerervaring kunnen garanderen.

U kunt rekenen op waardevolle lesstof en cursussen gericht op echte klantscenario's. Cursussen in het Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Frans, Pools, Nederlands, Zweeds en meer.

Onze trainingsopties omvatten online live sessies onder leiding van een instructeur, variërend van sessies van een uur tot eendaagse of uitgebreide 5-daagse trainingen. Deze cursussen bieden interactieve en uitgebreide leerervaringen.

Onze webinars op aanvraag bieden kortere, compactere sessies die altijd toegankelijk zijn, met het gemak om de inhoud opnieuw te bekijken wanneer dat nodig is.

Voor een naadloos en begeleid leertraject bieden we leerpaden met gekoppelde video's op aanvraag, zodat u niet hoeft te zoeken naar afzonderlijke onderdelen. Verken deze gevarieerde leermogelijkheden die zijn afgestemd op verschillende voorkeuren en behoeften binnen ons uitgebreide trainingsplatform.

Laat uw cloudbedrijf groeien.

E-Learning aanmelden