De gamingindustrie is een van de aanjagers van innovaties in de ICT. De wens om fotorealistische werelden te creëren, waarin mensen kunnen rondlopen, hebben hardware tot het uiterste gedreven. Dit heeft geleid tot veel innovaties in de computerindustrie. De technologie gaat snel vooruit, het is niet altijd gemakkelijk om het tempo bij te houden. Dit is het punt waarop we u hulp willen bieden en u op de hoogte willen houden van het nieuws en de impact op uw bedrijf.

New ways to play!
Reach a new level with these products:

DEVICES

> Meer informatie

Dankzij betere energiebesparende technologieën en efficiëntere hardware kunt u met krachtige notebooks tot 10 uur gamen zonder op te laden. De geïntegreerde displays zijn sneller, helderder, levendiger en beter geworden voor gaming. Desktopcomputers die kleiner zijn dan een schoenendoos kunnen games draaien in de hoogste settings en framesnelheden. Vandaag de dag zegt de grootte van de pc niets meer over de prestaties.

Nu winkelen

MONITOREN

> Meer informatie

De bredere beeldverhouding, zoals 16:9, komt meer en meer voor op de bureaus van de gamers. Schermen met resoluties hoger dan full HD, snellere verversratio’s en lagere laadtijden zijn een must. AMD en Nvidia hebben de communicatie tussen grafische kaarten en monitoren geoptimaliseerd met technologieën zoals FreeSync van AMD en G-Sync van Nvidia. Deze adaptieve synchronisaties zorgen voor een betere game-ervaring door het verminderen van weergavefouten.

Nu winkelen

RANDAPPARATUUR

> Meer informatie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt natuurlijk ook voor gamers en de eisen die zij stellen aan hun hardware. Mechanische toetsenborden en volledig configureerbare muizen is slechts het begin... Webcams worden belangrijker, gamers willen laten zien wat ze spelen en deel uitmaken van de show. Een goede geluidskwaliteit is essentieel geworden voor gaming, 7.1 surround sound en comfort zijn een must. Daarbij willen gamers het op elk platform gebruiken, niet alleen op de PC. En alles moet RGB-lighting hebben om de show af te maken en echt in de game op te gaan.

Nu winkelen

COMPONENTEN

> Meer informatie

Hier vindt u alles wat gamers begeert. Snelle grafische kaarten of budgetvriendelijke modellen. Moederborden en CPU's met de nieuwste en betrouwbare technologie. RAM met high frequencies en low latencies. HDD's voor hoge opslagcapaciteiten of SSD's voor snelle gegevensuitwisseling. Voedingen voor hoge energiebehoeften en efficiëntie. Kleine vormfactorkasten of grote torens. Elke configuratie heeft ook een perfect passende koeloplossing nodig.

Nu winkelen

NETWERK

> Meer informatie

Netwerkproducten zijn een belangrijk onderdeel geworden van een gamers setup. Nieuwe WiFi-standaarden met hogere snelheid en lagere latency, grotere antennes voor een betere signaalkwaliteit en een groter bereik. Dit zijn enkele functies waar gamers om vragen. Integratie van security tools en traffic prioritization zijn ‘key’ voor games en streamers.

Nu winkelen

ACCESSOIRES

> Meer informatie

Om de ‘gaming experience’ te verhogen is een goede stoel met een hoog comfort een must. Een gaming tafel met functies als een headset of bekerhouder, kabelmanagement en een oppervlak dat een muismat overbodig maakt, maakt een opstelling compleet. Ook van kabels wordt een hoge kwaliteit gevraagd. Met hubs en switches heeft een gamer nooit een aansluitingsprobleem. Apparatuur wil beschermd worden. Met de juiste tas is dit geen probleem.

Nu winkelen

CLOUD GAMING

> Meer informatie

Nu onze wereld steeds meer digitaal wordt, verandert de gamemarkt onomkeerbaar van fysiek naar digitaal. Onder de verschillende opties voor digitale games, kiezen meer dan 200 miljoen mensen voor cloudgaming omdat het mogelijk is om te spelen vanaf elk apparaat en overal. Dit is de reden waarom de markt van cloud gaming naar verwachting zal groeien van een marktwaarde van 2 miljard US$ vandaag, naar 8 miljard US$ in 2025.

Meer informatie


Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op met ons team.