Waarom zou u genoegen nemen met oplossingen die 'goed genoeg' zijn als u ook kunt kiezen voor het neusje van de zalm op het gebied van moderne samenwerking? Bose maakt nu deel uit van het ALSO-universum en tilt samenwerking naar een hoger plan voor bedrijven in alle soorten en maten. Bose-producten kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande platforms zoals Microsoft Teams en Zoom en bieden optimale video en audio voor elke ruimte.


TWEE NIEUWE BOSE-PRODUCTEN
DIE U NIET MAG MISSEN

De beste bar in de stad: Bose Videobar™ VB1 alles-in-één USB-conferentiesysteem

Zes straalgestuurde microfoons richten zich automatisch op stemmen in de kamer en onderdrukken ruis. Een 4K ultra-HD-camera met autoframing biedt kristalheldere video, waardoor deelnemers op afstand het gevoel hebben dat ze in de kamer zijn. Het eigen Bose-geluidssysteem ondersteunt multimediapresentaties, speelt Bluetooth-audio af en zorgt ervoor dat stemmen tijdens het gesprek natuurlijk klinken. Dankzij de connectiviteit met één kabel zijn er geen aparte audio- en videokabels nodig aan tafel.

Al het goede komt van boven:
Bose ES1 plafondaudio-oplossing

Een lege tafel biedt meer ruimte voor goede ideeën! Het Bose ES1-systeem is een volledig gecertificeerde oplossing die snel kan worden geïmplementeerd en geconfigureerd, waardoor de installatie minder tijd kost. Dankzij de richtingsgevoelige EdgeMax EM180-luidspreker, Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-microfoon, ControlSpace EX-440C-processor en PowerSpace P2600A-versterker zorgt deze oplossing voor optimale duidelijkheid en verstaanbaarheid in de vergaderruimte.


Hier zijn enkele producten die voor u klaar staan:

Das Bose Videobar VB1 Konferenzgerät ist Zoom zertifiziert!

Jetzt können Benutzer erwarten, dass Bose Premium-Audio und -Video ihr hochwertiges, zuverlässiges Zoom-Kommunikationserlebnis begleitet.

Audio- und Videoklarheit der nächsten Stufe und verifizierte Interoperabilität sind jetzt für Zoom Rooms verfügbar.

Die Zoom-Zertifizierung beginnt mit der Veröffentlichung der VB1 Firmware v1.2 zusammen mit vielen anderen neuen Funktionen.
Jetzt shoppen!


LATEN WE DE KRACHTEN BUNDELEN VOOR MODERNE SAMENWERKING!

Wilt u meer informatie over bepaalde
producten of advies over speciale wensen?
Wij zijn u graag van dienst:

Louis Heijsterman

Bose Professional

E-Mail: louis.heijsterman@also.com