Ontdek de producten van Kingston

Over Kingston

We zijn op de plaatsen waar u het niet zou verwachten. In de details, achter de schermen, om memorabele momenten te creëren en deze vervolgens veilig voor u op te slaan. Voor al uw geheugenbehoeften - van servers, desktops en werkstations tot SSD's en USB's - is Kingston er voor u.

Computergeheugen - Zoek compatibele RAM

RAM-geheugen voor uw desktop-pc, laptop of server. Kingston maakt het snel en eenvoudig om compatibel RAM-geheugen voor uw desktop-pc, laptop of server te selecteren. Zoek op OEM-merksysteem, OEM-geheugenonderdeelnummer, of geheugenspecificaties.

Kingston Geheugen Zoeker Bekijk producten

Kingston FURY

Of u nu een PC-liefhebber, gamer of content creator bent, Kingston FURY is de keuze voor high-performance geheugen en opslag.

Bekijk meer

Solid State Drives (SSD's) voor laptops, desktop-pc's en servers

Van SATA tot NVMe, van laptop tot server, Kingston SSD's bieden de snelheid en betrouwbaarheid die u wenst voor de upgrade die u nodig hebt voor pc's, servers en systeembouwers.

Bekijk producten

Geheugenkaarten - SD en microSD

Kingston maakt SD- en microSD-flashgeheugenkaarten voor uiteenlopende apparaten, zoals digitale camera's, Android™-telefoons, drones, dashcams en beveiligingscamera's.

Geheugenkaartlezers voor SD-, microSD- en Compact Flash-kaarten

Kaartlezers voor flashgeheugenkaarten maken via USB verbinding met uw computer voor gegevensoverdracht.

Bekijk producten

Diensten

Vraag een expert

Kingston's gratis advies- en ondersteuningsdienst, ontworpen om de complexiteit van serverconfiguratie weg te nemen

KingstonCare

Kingston Care biedt ondersteunende diensten voor Kingston System Specific geheugen (server, desktop en notebook), Server Premier geheugen en SSD producten aan Kingston eindgebruikers, resellers en service providers.

Met een levenslange garantie op alle Kingston geheugenmodules en meerjarige garanties op SSD's & USB flash drives, staan wij jarenlang voor u klaar.

Meer informatie