1. Back

Microsoft-partnerressourcer


Deltag i Microsoft Partner Network

Tag din cloud-forretning op på det næste niveau

Når du tilmelder dig Microsoft Partner Network og tilmelder dig Cloud Solution Provider-partnerprogrammet, kan du få adgang til en lang række eksklusive Microsoft- og ALSO ressourcer og -services som alle er designet til at sætte turbo på din cloudforretning.

Kursus og certificering

Få tilgang til et omfattende udvalg af både ALSO- og Microsoft-kursus- og certificeringsmuligheder samt ALSO's nye e-læringsplatform, der er designet til at give dig teknisk viden.

Muligheder for samsalg

Lær at skabe en rentabel, resultatorienteret salgsstrategi, at udvide din rækkevidde og skabe vækst i din virksomhed.

Incitamenter

Opdag økonomiske og programincitamenter, der er designet til at hjælpe dig med at udvide dine løsninger og din virksomhed.

Interne brugsrettigheder

Få værdifulde interne brugsrettigheder til en række Microsoft-produkter.

Go-to-market services

Få adgang til en bred vifte af go-to-market services og -løsninger fra ALSO og Microsoft, der kan hjælpe dig med at generere flere kundeemner og accelerere din virksomheds vækst.

Sæt skub i din vækst med Microsoft-incentives

Optjen fælles marketingmidler via Microsofts incitamentsprogrammer, når du deltager i aktiviteter, der understøtter bevidsthed om Microsoft-produkter. Gør krav på midler, når du tilmelder dig ALSO go-to-market supportplaner og bliv belønnet for at hjælpe dine kunder med at nå deres mål.

Få mere at vide

Lås op for mere rentabilitet med samsalg

Samsælg med Microsoft og få chancen for at fremvisedin virksomheds løsninger direkte til kunder gennem Microsofts kommercielle markedsplads. Udnyt Microsoft-brandet til at opbygge kundetillid og styrke eksisterende relationer, samtidig med at du beriger kundetilbud med dine specialiseringer.

Få mere at vide

Forbedr din virksomheds muligheder med interne brugsrettigheder

Få adgang til en bred vifte af interne brugsrettigheder til Microsoft-produkter og -løsninger, og hjælp din virksomhed medatudnytte innovative Microsoft-baserede apps og services. På denne måde kan din organisation lære om Microsofts nyeste cloud-teknologi, sælge cloud-løsninger mere effektivt og forbedre dine forretningsmuligheder.

Få mere at vide

Fremskynd din go-to-market strategi sammen med ALSO

Uanset om du ønsker at engagere eksisterende kunder eller lukke nye ind, kan ALSO give dig alt fra spændende leadgenereringskampagner og brugertilpassede white label-marketingaktiver til medfinansierede programmer og strategimøder. Lad os sammen definere, opbygge og levere din digitale markedsføringsstrategi. Derudover kan du også få adgang til endnu flere go-to-market ressourcer fra Microsoft!

Læs også mere om go-to-market supportplaner

Se Microsoft go-to-market ressourcer

Oplev flere Microsoft-ressourcer

Er du klar til at blive ALSO cloud-partner?

Følg denne enkle tre-trinsproces

Deltag i Microsoft Partner Network (MPN)

Deltag

Tilmeld dig Cloud Solution Provider-programmet som indirekte forhandler

Tilmeld dig

Tilmeld dig ALSO Cloud Marketplace

Tilmeld dig