1. Back

Lexmark Global Print Security
& Intentional Engineering

Door Lexmarks geavanceerde beveiligingsfuncties worden bedreigingen en kwetsbaarheden tot een minimum beperkt. Deze beveiliging kenmerkt zich op deze punten:

Toonaangevende functies, waaronder versleuteling van de harde schijf, technologie voor opstartbeveiliging, continue opstartcontrole alsook ondertekende en versleutelde firmware zijn geïntegreerd in elk Lexmark-apparaat.

Essentiële gegevens worden beschermd met beveiligingsfuncties zoals verificatie en autorisatieflexibiliteit, gebruikers-/groepsbeveiliging, toegangscontrole, beveiligingssjablonen, aanmeldingsbeperkingen en vergrendelingsfuncties voor het bedieningspaneel.

Versleutelings- en beveiligingsfuncties zoals filters voor TCP-verbindingen, poortfilters, TLS 1.2, SMBv3, fax-/netwerkscheiding en beveiligde verificatie beschermen uw netwerk binnen de hele organisatie.

Functies voor veilige toegang in Lexmark-producten zorgen ervoor dat alleen geverifieerde en bevoegde gebruikers kunnen werken met gevoelige, waardevolle en beveiligde informatie.

Beveiligingstools zoals Markvision Enterprise en Lexmark Cloud Fleet Management bieden de mogelijkheid afzonderlijke apparaten en beveiliging in grote apparatenparken te configureren en te controleren of ze aan de ingestelde eisen voldoen

Voor Lexmark Managed Print, Assessment en Consulting Services wordt gebruik gemaakt van analyses, waardoor organisaties meer inzicht en controle krijgen tijdens elke fase van de acceptatie. In combinatie met adviesservices wordt de beveiliging van het apparatenpark gewaarborgd.

Data + Ervaring + Testen

= Lexmark Intentional Engineering

Naast beveiliging van topkwaliteit biedt Lexmark nog meer voor uw klanten. Met Intentional Engineering zorgt Lexmark ervoor dat al haar producten van topkwaliteit zijn met een lange levensduur. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat de investeringen van uw klanten verlengd wordt.

Het begint allemaal bij de Lexmark Torture test. De nachtmerrie van elke printer is het complex van producttestlaboratoria waar Lexmark continu haar apparaten tot het uiterste drijft, 24 x 7, voor, tijdens en na de lancering. Alles om ervoor te zorgen dat de printers van uw klanten lang mee gaan en men weet dat er geïnvesteerd wordt in producten van hoge kwaliteit. Het proces waarin apparaten onder andere blootgesteld worden aan hitte, kou, trillingen en ruwe behandeling noemt Lexmark de “Torture Test”.

Dit start allemaal door het verzamelen van enorme hoeveelheden gegevens uit de intelligente printers. Ook zijn er multifunctionals de vragen van klanten beheren op 200.000 locaties over de wereld.

Vervolgens worden er voortdurend meer dan 100 gegevenspunten van waarschuwingen en sensoren in elk Lexmark apparaat gecontroleerd. Dit omvat bijvoorbeeld de hoeveelheid stroom, de bedrijfstemperatuur en de snelheid waarmee het papier wordt verplaatst.

Daarnaast analyseert, registreert en interpreteert de unieke analysemotor van Lexmark niet alleen apparaat gegevens, maar gebruiken ze ook geavanceerde algoritmen om symptomen van een dreigend probleem te detecteren.

Met behulp van voorspellende analyses kunnen de apparaten data-driven prognoses maken van wat een Lexmark apparaat vervolgens zal doen, en kunnen er dan automatisch serviceverzoeken worden gegenereerd.

Het wijzigingen van instellingen en firmware-updates pakt Lexmark aan voordat het medewerkers verstoort. Daarnaast kan het bedrijf een technicus inzetten die is voorbereid met specifieke, gedetailleerde informatie op basis van gegevens die rechtstreek van het apparaat zijn verzameld. Allemaal zodat uw klanten probleemloos weer verder kunnen.

Kortom, of uw klanten nou satellieten maken of schoenen verkopen, printen zal in de meeste gevallen een geïntrigeerd onderdeel zijn bij veel bedrijfsprocessen. Met Global Print Security en Lexmark intentional engineering zorgt u ervoor dat uw klanten een veilige printer van topkwaliteit in huis hebben. Benieuwd naar meer Lexmark producten? Klik dan op de button.