Marketing & Training

De HP Business Partners willen we vanuit ALSO optimaal ondersteunen. Dit doen we door de support die u logischerwijs al krijgt van onze accountmanagers en aanvullend de frequente ALSO & HP Speeddates. In dit video-concept brengen ALSO en HP u samen op de hoogte van de laatste trends en bepaalde services om uw business vooruit te helpen.

ALSO & HP Speeddate 1 – Quoting

In een 15 minuten durende video bent u op de hoogte van deze belangrijke zaken:

1. Quoting: Hoe kunt u eenvoudig een HP Quote (speciale prijs) aanvragen voor uw klanten?
2. Informatie: De HP Essentials Portal, the place to be waar u alles vindt over producten, prijzen, promoties en trainingen van HP voor zowel personal systems, printing als supplies.

ALSO & HP Speeddate 2 – Portfolio HP & OPG-aanvraag

In de vorige speeddate hebben we laten zien hoe je een HP Quote aanvraagt bij ALSO via de HP Business Booster. In deze editie laat Nick Goossens, trainer HP NL, zien welke productlijnen er zijn binnen het portfolio van HP en voor welke sector ze geschikt zijn. Minousch Kuster, Head of E-com, vertelt tijdens deze speeddate hoe u dat portfolio bestelt in de ALSO-webshop.

Daarbij licht zij tijdens deze toer door de shop toe hoe u als klant de speciale OPG-prijzen kunt gebruiken. Wanneer u bijvoorbeeld een grote deal qua volume of voor binnen een speciale sector aanvraagt, kunt u een extra speciale prijs krijgen.

Vragen? Die behandelen we graag live. Daarom zijn Nick en Minousch niet langer dan een kwartier aan het woord, daarna is er alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen. Zorg dat u erbij bent!

ALSO & HP Speeddate 4 – Device matchen met persona's

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een ieder zijn rol of functie is anders en dat maakt dat u niet voor een organisatie standaard met een ProBook iedereen voorziet in zijn behoeften. De accountmanager wil een licht en mooi device; een mooie leaseauto en vervolgens een ‘baksteen’ van een laptop is geen match. De financial controller heeft behoefte aan veel rekenkracht en een groot scherm – een portable device is leuk maar geen must.

ALSO en HP weten dit en hebben het u makkelijk gemaakt door te werken met enkele persona’s. Van iemand die altijd onderweg is tot de poweruser op kantoor. Tijdens de speeddate lichten wij deze typen toe en welk HP-device daar het beste bij past.