1. Back

PC Easy Racks en PDU's

Eenvoudig. Veilig. Schaalbaar.

Vereenvoudig uw volgende datacenterproject met een reeks racks en PDU's die u vlot kunt uitbreiden, aanpassen en aanvullen. Van netwerkkasten tot serverruimtes en zelfs complete datacenters, APC Easy Racks and PDU-oplossingen kunnen het allemaal aan.

Waarom kiezen voor APC Easy Racks?

Racks vormen een vitaal onderdeel van elk datacenter. Tijdens het projectontwerp worden ze echter vaak beschouwd als een bijzaak. Door te kiezen voor een hoogwaardige en betrouwbare rack-opstelling kunt u kostbare IT-investeringen beschermen en de infrastructuur beter benutten, vanaf het begin.

Waarom kiezen voor APC Power Distribution Units?

Verhoog de efficiëntie van uw datacenterprojecten met de juiste stroomdistributieoplossingen. Lever betrouwbare en efficiënte netwerkstroomdistributie voor alle budgetten en toepassingen.

Meer informatie

Bouw een sterke fundering voor het datacenter
van uw klanten, met APC Easy Racks en PDU's.

Ontdek waarom APC Easy Racks worden aanbevolen door ALSO

Snelle installatie

APC Easy Racks worden volledig gemonteerd geleverd, voor een snelle en eenvoudige installatie. Elk rek wordt compleet geleverd met stelvoeten, gedeelde achterdeuren, wieltjes en achterste accessoirebeugels.

Superieure betrouwbaarheid

APC Easy Racks gaan lang mee. Hun kwaliteitsvolle constructie voldoet aan de norm EIA-310-E, ze zijn UL-gecertificeerd en komen standaard met een garantie van 5 jaar.

Aanpasbaar

APC Easy Racks bieden een breed scala aan opties om een opslagoplossing op maat te creëren. Beschikbaar in een reeks maten voor elke toepassing. Voeg vervolgens geïntegreerde PDU's, kabelbeheermiddelen, legplanken, koelsystemen en meer toe.

Ultieme bescherming

APC Easy Racks helpen de IT-investeringen van uw klanten te beschermen met een reeks fysieke beveiligingsfuncties plus optionele extra's zoals IP-camera's, vochtigheids- en temperatuurdetectoren en Smart-UPS.

Ontdek de volledige reeks APC Easy Racks in de ALSO-webshop.

Nu kopen

Een APC Easy Rack voor elke situatie

APC Easy Racks kunnen worden aangepast aan om het even welke IT-toepassing. Kies uit een reeks hoogtes, breedtes en dieptes, naast optionele zijbehuizingen. Ontwerp op maat gemaakte opslagoplossingen om kritieke infrastructuur in datacenters van elke omvang te beschermen.

Pas uw APC Easy naar behoefte Rack-project aan

Lees meer over de optionele extra's die verkrijgbaar zijn voor APC Easy Racks.

Legplanken, panelen en fittingen

Beveiliging

NetBotz Rack Access biedt een volledig geïntegreerde, schaalbare oplossing voor het beheren van toegangsmachtigingen voor racks.

NetBotz Camera Pods zorgen voor bewegingsdetectie en geavanceerde alarmberichten om indringers te detecteren en de racks van uw klanten te beveiligen.

Netbotz-sensors bieden een breed scala aan plug-and-play toegangs- en omgevingssensors, zodat u een volledig beeld krijgt van de IT-omgeving van uw klant.

APC Easy Rack PDU temperatuur- en vochtigheidssensors bewaken nauwkeurig het binnenklimaat van het datacenter van uw klanten en zorgen voor ideale voorwaarden.

Ontdek waarom ALSO de stroomverdelers van APC aanbeveelt

Easy Basis Rack PDU

Meer dan alleen een stekkerdoos. De Easy Rack Basic PDU is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor alle budgetten en toepassingen.

Ontdek de volledige reeks APC PDU's in de ALSO-webshop.

Nu kopen

Klaar voor de ultieme rack- en stroomoplossing voor datacenters?

Ontdek de volledige reeks APC Easy Racks en APC PDU's in de ALSO-webshop.

Nu kopen

Nog vragen?

Neem contact op met uw plaatselijke ALSO-team voor advies over hoe het juiste rack en de juiste toebehoren te kiezen.

Neem contact op!