MSI

Het bedrijf

ALSO en MSI hebben al jarenlang een succesvolle partnership. Door de enorme Research en Development die MSI voert, ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en de nieuwste technologische snufjes.

Als een toonaangevend gamingmerk is MSI de meest vertrouwde naam in gaming en eSports.

MSI houdt zich aan de principes van doorbraken in design, het streven naar uitmuntendheid en innovatie.

Met de integratie van de meest felbegeerde extreme prestaties, realistische visuals, authentiek geluid, nauwkeurige bediening en soepele streamingfuncties van gamers, biedt MSI spelers de beste game-ervaring.

Een diepe band met gamers

GSI MSI MGA (Masters Gaming Arena) is een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor gaming-hardware. MSI grijpt elke gelegenheid aan voor persoonlijke interactie met wereldwijde gamers en fans. Gamen is de universele taal die MSI en gamers delen. Samen hebben MSI en gamers de wereld met innovatieve technologie en de ene overwinning na de andere op zijn kop gezet.

Visie van MSI

Alle gamers zullen genieten van adembenemende spelervaringen en gewapend zijn met dominante wapens die hun weg naar de overwinning banen.

Kijk ook op www.MSI.com


De producten

Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met het componenten team via 085 - 2226 666 of info.nl@also.com.