Portfolio

HP biedt een breed scala aan producten aan om de ideale moderne werkplek aan te bieden. Enkele belangrijke segmenten worden toegelicht en verwijzen direct door naar de webshop van ALSO zodat u snel uw klanten kunt voorzien van een moderne werkplek gebaseerd op de hardware van HP.

Download de HP brochure

Elite-serie

Beter, sneller en veiliger dan Elite-serie van HP is er niet. Het is daarmee een verfijnde keuze, die toonaangevende beveiliging combineert met een mooi uiterlijk, duurzaamheid en functionaliteit.

Deze hoogstaande serie van HP komt in diverse uitvoeringen: van tablets tot ultralichte omklapbare laptops.
Naar webshop

ProBook-serie

De meest gangbare en voorkomende serie van notebooks voor de zakelijke markt is de 400- en 600-serie van de HP ProBook. Deze devices zijn sterk te configureren en kostenefficiënt, met lange-termijnstabiliteit en moderne beveiliging voor uw bedrijf.Naar webshop

Z-serie

HP Z workstations (laptop en/of pc) leveren optimale prestaties dankzij unieke HP-technologie. Doe meer met een systeem dat uw productiviteit optimaliseert, IT-beheer vergemakkelijkt en een complete krachtige pc-ervaring biedt.

Het is daarmee een veelgebruikt device voor professionals die dagelijks continue met zware applicaties werken, zoals CAD of de grafische software van Adobe.


Naar webshop

Monitor

Met de laptop kan er altijd en overal gewerkt worden. Het is wél lekker om op vaste plekken, bijvoorbeeld kantoor of de vaste thuiswerkplek, de laptop te ‘docken’ en zo ook op een externe monitor te werken. Zo is er meer schermruimte wat het werk vaak makkelijker maakt.

HP levert monitoren van 22” tot aan 38” inch aan grootte. Hierin zijn de 24” en 27” het meest populair.

Naar webshop

Accessoires

De ideale moderne werkplek gebaseerd op de hardware van HP maakt u logischerwijs af met de accessoires van HP. Van dockingstations tot toetsenborden en van tassen tot headsets.Naar webshop