Elk HPI-product heeft een waardetoevoegend accessoire

Voor elk HPI-product bestaat een perfecte reeks accessoires die de prestaties verbeteren. Er komt altijd een moment waarop je klanten deze accessoires willen of moeten aanschaffen. Met Attach Me breng je deze accessoires onder de aandacht van je klanten op het verkooppunt – precies op de goede plek.

Hieronder vind je een lijst met de ideale accessoires voor HP-printers, -notebooks en -workstations. Klik op het producttype om een lijst met compatibele accessoires weer te geven.

Dockingstations

Een krachtig en betrouwbaar dockingstation biedt extra connectiviteit voor klanten die hun laptop aansluiten op verschillende apparaten, zoals printers of scanners.

Attach me

Monitoren

Iedereen heeft een monitor nodig. Of twee, drie of honderd monitoren. En voor elke monitor is een standaard, montagebeugel of muurbeugel nodig. Zorg dat jij de accessoires levert voor de kantoren van je klanten.

Attach me

Grafische kaarten

Dankzij de allernieuwste technologie voor grafische kaarten worden veeleisende grafische processen veel sneller uitgevoerd, zodat het werk op tijd af komt.

Attach me

Geheugen

Wanneer bedrijven groeien, worden hun behoeften ook groter. Klanten kunnen tevreden zijn met de hoeveelheid geheugen die ze nu hebben, maar de kans is groot dat ze meer nodig hebben. Daar kun jij op inspringen door een onmisbaar accessoire aan te bieden.

Attach me

Carepacks

Als de strategie verandert of als er iets misgaat, is een uitgebreide garantie nodig. HPI-carepacks zijn ideaal voor klanten die hun gegevens of hardware willen beschermen bij onvoorziene IT-wijzigingen die zo vaak voorkomen in de moderne werkomgeving.

Attach me

Supplies

Originele HP cartridges geven een betere efficiëntie, wat op zijn beurt de productiviteit verhoogt. Omdat printers en inkt samen worden ontworpen, kun je met de originele combinatie van HP inkt- en tonercartridges meerdere pagina's van betere kwaliteit afdrukken.

Attach me