1. Back

Profiteer van een hoge korting op Adobe Creative Cloud for teams

Deze Black Friday ontvangt u korting op Creative Cloud voor teams van €69,99 voor €49,99

Ontworpen voor creativiteit. Gebouwd voor het bedrijfsleven.

Met Adobe Creative Cloud voor teams wordt een creatieve visie werkelijkheid met eindeloze mogelijkheden. Tussen 15 november en 3 december kunt u tot 40% besparen op een collectie van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, design, video, web, UX en meer.

Geïnteresseerd en wilt u meer weten? Klik op de button en bestel nu!
Bekijk de volgende pagina voor de actievoorwaarden.

*Wilt u gebruik maken van deze promo via de webshop? Stuur dan een mail naar alsographics.int@also.com of naar Rob Eier - rob.eier@also.com

**Wanneer u bij een VIP Marketplace gebruikt wilt maken van deze korting, zult u het registratieformulie hieronder in moeten vullen.Actievoorwaarden

  • Deze aanbieding is beschikbaar voor klanten die Creative Cloud for Teams - All Apps @ €49,99/gebruiker/per maand kopen, normaal geprijsd op €69,99/gebruiker/per maand via een Adobe Partner of Adobe Business Direct. Alle vermelde prijzen zijn adviesprijzen (RRP).
  • Aanbieding zal beschikbaar zijn via SKU voor VIP en back-end korting voor VIP Marketplace. Alleen voor de VIP-marktplaats: er wordt een korting berekend op nieuwe verkopen van Creative Cloud for Teams All Apps via de VIP-marktplaats binnen de aanbiedingstermijn.
  • Het kortingsbedrag dekt het verschil tussen de reguliere partnerprijs en de partneraanbiedingsprijs. De korting wordt tot 45 dagen na afloop van de aanbiedingstermijn uitbetaald aan de Platinum-wederverkoper of -distributeur.
  • Aanbiedingstermijn: 15 november tot 3 december 2021.-Deze aanbieding is beschikbaar voor klanten die gevestigd zijn in EMEA.
  • Deze aanbieding is beschikbaar voor nieuwe Adobe-klanten die geen Creative Cloud voor Teams-abonnement hebben & bestaande Adobe-klanten die extra seats van Creative Cloud voor Teams willen aanschaffen. Dit aanbod is niet van toepassing op verlengingen.
  • Deze aanbieding is ook beschikbaar voor klanten die willen upgraden van Single Apps naar All Apps binnen hun verlengingsperiode (30 dagen +/- de verjaardag) van hun bestaande VIP-contract. -Voor transacties onder deze aanbieding die niet voldoen aan de criteria behoudt Adobe zich het recht voor om de betreffende licenties te beëindigen.
  • Lidmaatschap van 12 maanden vereist voor nieuwe klanten die zich inschrijven voor een nieuwe VIP-overeenkomst.
  • Aanbieding is alleen beschikbaar voor commerciële en overheidsklanten. Voor alle duidelijkheid, het aanbod is niet beschikbaar voor klanten uit het onderwijs.
  • Aanbieding is alleen van toepassing op het 1e jaar (eerste aankoop) bij een contractperiode van 3 jaar. De reguliere prijs (RRP) is van toepassing op verlengingen van het 2e en 3e jaar, tenzij binnen de aanbiedingsperiode wordt opgewaardeerd van Single Apps naar All Apps.

Gegevens

WANNEER U BIJ EEN VIP MARKETPLACE BESTELLING GEBRUIK WILT MAKEN VAN DEZE KORTING ZULT U HET REGISTRATIEFORMULIER HIERONDER IN MOETEN VULLEN.