1. Back

Het bedrijf

Actie en avontuur zijn primaire driften. Ze zitten in het bloed van Life Proof. En om hen tevreden te stellen, moet Life Proof langs plaatsen gaan, dingen doen, kansen nemen en vrij zijn. Voel hoe het hart in de borst van Life Proof klopt en de ijzige rush van adrenaline in haar aderen.

Het begon allemaal met de WaterProof, DropProof, DirtProof, SnowProof-lijn met cases: de klassieke FRÄ’ en de schermloze NÜÜD. Vervolgens breidt Life Proof uit naar nieuw gebied met twee niet-waterdichte oplossingen: NËXT en SLΛM. Nu blijven zij de mogelijkheden pushen met WaterProof-luidsprekers, snelmontagesteunen en zelfs veldgereedbare power packs - versnelling gericht op het injecteren van meer actie in elk avontuur.

LifeProof overstijgt louter bescherming. Zij willen dat je vrij bent van terughoudendheid, vrij van aarzeling en vrij van angst. Daarom maakt Life Proof koffers, luidsprekers en accessoires die de branding trotseren, in het zand gedijen, de hellingen versnipperen en terugspringen van borgtocht - zodat je in het moment kunt leven, het bewijs vastlegt en geweldige verhalen kunt delen.

Kijk ook op www.lifeproof.com.

De producten

  • Mobile accessories
  • Notebook carrying case
  • Power cable

Contactgegevens

Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw Accountmanager en/of met het componenten team via 085 - 2226 666 of verkoop@also.com.