1. Back

Schrijf u in voor de Microsoft Azure Fundamentals
(AZ-900) training

De training zal worden gegeven op 07/06/2022 van 09:00 tot 17:00.


Deze cursus biedt basiskennis over cloud services en hoe deze services worden aangeboden met Microsoft Azure. De cursus kan worden gevolgd als een optionele eerste stap in het leren over cloud services en Microsoft Azure, voordat u verdere Microsoft Azure of Microsoft cloud services cursussen volgt.
De cursus behandelt algemene cloud computing concepten en algemene cloud computing modellen en diensten, zoals Public, Private en Hybrid cloud en Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Software-as-a-Service (SaaS).
Het zal ook ingaan op een aantal kern Azure diensten en oplossingen, evenals belangrijke Azure pijler diensten met betrekking tot veiligheid, privacy, compliance en vertrouwen. Tot slot komen de prijzen en ondersteunende diensten van Azure aan bod.


Voor wie


Deze cursus is bedoeld voor IT-professionals die cloud-diensten willen implementeren en beheren in hun organisatie, of die gewoon op zoek zijn naar basiskennis over cloud-fundamentals. Dit omvat de overwegingen en voordelen van het gebruik van cloud-diensten in het algemeen en het Software as a Service (SaaS) cloud-model in het bijzonder, met een algemene focus op Microsoft 365 cloud-service-aanbod.
Lijkt dit u interessant? Laat deze GRATIS training dan niet aan u voorbijgaan.

SCHRIJF U NU IN VOOR DE ONLINE TRAINING, VOL=VOL. INSCHRIJVEN KAN TOT 02-06-2022.

Onze excuses, u kunt zich niet meer inschrijven. Het inschrijftermijn is verlopen.