Close the gap!

Dicht nu de transformatiekloof van uw klanten! Met ALSO WaaS!

Versterk uw imago als gespecialiseerd consultant (MSP) en help klanten met de digitale transformatie. Met ALSO Workplace as a Service (WaaS) ondersteunt u uw klanten met de digitale transformatie: “Close the gap". Met ALSO WaaS via de ALSO Cloud Marketplace is deze transformatie eenvoudig, veilig en snel te maken. Het is nu de tijd voor u om aan boord te komen. Maak een ritje!

Dit is de nieuwe ALSO WaaS dienst

Met WaaS voorzien wij u en uw klanten van een complete, functionele IT-omgeving inclusief alle diensten. Uw klanten werken altijd met de beste apparatuur, waarmee ze in sterk gedigitaliseerde omgevingen kunnen werken. En u heeft nog een klantenbindingselement bij de hand waarmee u ook cross-sell en upsell kunt doen indien nodig. Zet uw klanten nu op het WaaS spoor.

Volledig geautomatiseerd

Bestellingen worden via de ALSO Cloud Marketplace geplaatst.

Snelle real-time zoekopdrachten

Prijzen en beschikbaarheid worden real-time geüpdatet.

10.000+ artikelen beschikbaar

Hier vindt u alles wat het WaaS-hart begeert. Als dit niet het geval is, zetten wij op verzoek producten, diensten en software voor u op de lijst.

Automatisch contracten opstellen

Contracten worden automatisch aangemaakt en zijn dus snel beschikbaar. Dit is mogelijk vanwege de koppeling tussen de ACMP en de financiële dienstverlener.

Nieuw UX-ontwerp

De navigatie is eenvoudig en intuïtief, zodat u nog gemakkelijker uw weg vindt.

Bied hardware, software en diensten aan die op uw behoeften zijn afgestemd!

Het voordeel van ALSO WaaS is de flexibiliteit. U kunt elk klantenpakket zo aanpassen dat het perfect past bij het betreffende bedrijf. En nog beter: u kunt ook uw eigen diensten aanbieden, want ALSO WaaS is geïntegreerd in ACMP.

Dit verhoogt de kans dat u als aanbieder een totaalpakket kunt aanbieden. Als WaaS-provider profiteert u van een terugkerende stroom van inkomsten en regelmatige contractverlengingen. Dit betekent zekerheid wat betreft inkomsten ten opzichte van de traditionele transactiehandel. Word vandaag nog lid van het WaaS-partnerprogramma en profiteer van verdere voordelen voor uw Workplace as a Service-bedrijf!

Belangrijk: u bent het controlecentrum
in het ALSO WaaS netwerk!

Wij helpen u om nieuwe "passagiers" te inspireren voor ALSO WaaS. Daartoe zullen wij regelmatig communicatie- en marketingcampagnes voeren en de landingspagina voor de eindklant op een aantrekkelijke manier op het web plaatsen.

Onze service voor u: Wanneer nieuwe geïnteresseerden contact met ons opnemen, nemen wij de eerste informatie over de dienst over en sturen potentiële klanten vervolgens door naar onze partners - dus naar u! Dit betekent dat u niet alleen meer potentiële kopers bereikt, maar ook de mogelijkheid behoudt om hen op elk moment uw volledige aanbod te doen, ALSO WaaS inbegrepen.

Gat gesloten -
Procesautomatisering voor WaaS

Lees meer over onze nieuwe WaaS-diensten in de ALSO Cloud Marketplace en hoe jij als managed service provider WaaS gericht kunt inzetten.

In onze nieuwste WaaS-video zie je niet alleen een live demonstratie van onze nieuwe diensten, maar leer je ook hoe je WaaS doet in een spannend gesprek tussen Robert Granich (Head of Device as a Service Europe bij ALSO) en onze partner Martin Böttcher van isolutions AG Zaken kunnen voltooien!

Geselecteerde Hardwareproducten

Met de metro gebruikt u alleen het deel van het routenet dat u naar uw bestemming brengt. Dit geldt ook voor hardware op de werkplek: voor gestandaardiseerde kantoortaken hebben uw klanten geen high-end grafische pc nodig met functies en prestatiepotentieel die nooit zullen worden uitgeput. Dit is waar u kunt optreden als een adviseur. Het resultaat: de flexibele werkplek, afgestemd op de business van uw klanten.

Geselecteerde softwareproducten

Een van de belangrijkste criteria voor het gebruik van software is de actualiteit ervan. Met de WaaS-huurmodellen werken uw klanten altijd met de nieuwste en meest up-to-date software. Op die manier hoeft u niet langer te budgetteren voor de aankoop van nieuwe updatelicenties. Compatibiliteitsproblemen met nieuwe hardware behoren tot het verleden!

Uw contactpersoon

Wij geven u alle tools die u nodig hebt om een WaaS-professional te worden. Doe nu met ons mee en stap in!

Ons WaaS-team beantwoordt graag al uw verdere vragen:

Ruben Eickelmann
Focus Sales Manager Waas

Tel. +31 6 8209 4968
Ruben.Eickelmann@also.com