1. Back

Het hybride werken is gemeengoed geworden én ALSO en HP weten dat. Daarom bieden wij de moderne werkplek overzichtelijk aan. Zo weet u meteen wat u uw klanten kunt adviseren en bij succes, is het zo besteld.

Deze moderne werkplek is erop gericht de medewerker zowel op kantoor als thuis dezelfde productiviteit levert. De hardware hiervoor is essentieel. Om die reden ziet u hier een verzameling hardware van HP die perfect met elkaar integreert en zo de ideale digitale werkplek creëert.

Hieronder hebben we enkele producten uitgelicht. Zoals de HP ProBook met 13.3 inch scherm en de monitor met een 27 inch scherm. Dat doen we natuurlijk met een reden. Een krachtige laptop is tegenwoordig ook compact en licht, wat het ermee reizen stukken prettiger maakt. Wanneer de gebruiker op kantoor of thuis is, sluit hij de compacte laptop aan op een groot extern scherm van bijvoorbeeld 27 inch. Deze opstelling is efficiënter en wint terrein t.o.v. van de klassieke opstelling bestaande uit een 15.6 inch laptop en een 24 inch monitor.

Bekijk alle producten in de webshop

Vragen? Neem gerust contact op met uw ALSO-accountmanager.