1. Back

Tot maar liefst 30% korting op geselecteerde producten in de ALSO | HP Garage Sale

Pak deze kans en kijk rond in onze Garage Sale met de allerlaagste prijzen die je ooit hebt gezien voor HP-producten! Hoe sneller je erbij bent, des te meer profiteer je van een grote keuze aan voordelige aanbiedingen. Dankzij de extreem lage inkoopprijzen heb je een uitzonderlijk voordeel bij de verkoop van HP-producten, want de verkoopprijs voor je klanten blijft gelijk. Profiteer zo van extra marge!

“Back to the Roots” luidt het motto van de Garage Sale, want ook het succesverhaal van HP is begonnen met de verkoop van producten vanuit een eenvoudige gehuurde garage. Bill Hewlett en Dave Packard hebben daar de basis gelegd voor hun bedrijf, dat is uitgegroeid tot het mondiale concern van nu. Net als toen bieden wij voortreffelijke producten tegen ongeëvenaard gunstige prijzen - met als enige verschil dat we dit nu doen vanuit onze “online-garage”.

Net als de oprichters van HP, Bill Hewlett en Dave Packard, willen ook wij jeu in onze online Garage Sale hoogwaardige producten aanbieden tegen voordelige prijzen. De twee oprichters begonnen in 1939 hun bedrijf vanuit een gehuurde garage in het Californische Palo Alto, die bij de woning van het gezin Packard hoorde. Inmiddels weten we dat hiermee de eerste steen is gelegd voor HP als wereldconcern én voor het ontstaan van Silicon Valley, waar vandaag de dag alle hightech-ondernemingen zich vestigen.

Met onze Garage Sale hebben wij een mogelijkheid gecreëerd om de voortreffelijke producten van HP aan te bieden tegen zeer gunstige prijzen, waarmee je je marge significant kunt verbreden. Door producten tegen extreem lage prijzen in te kopen en deze vervolgens tegen de reguliere prijs aan je klanten te verkopen, wordt je winstmarge in ongeëvenaarde mate verruimd. Het aanbod omvat een breed geschakeerd productenpalet van HP in uiteenlopende categorieën, van bijv. printers, notebooks, schermen tot retail solutions en optionele accessoires, en nog veel meer. Stel nu je inkoopvoordeel veilig!

ITC-producten maken tegenwoordig een stormachtige ontwikkeling door om gelijke tred te houden met de razendsnelle technische innovaties. Dit leidt ertoe dat de levenscyclus van veel apparaten steeds korter wordt. Wij organiseren regelmatig een HP Garage Sale met verleidelijke aanbiedingen. Een nog belangrijker en niet te onderschatten neveneffect is bovendien dat er hierdoor in het magazijnruimte ontstaat voor de opslag van nieuwe producten.