Western Digital

  1. Back

ONTDEK ALLES OVER WESTERN DIGITAL

Western Digital® creëert omgevingen waarin het beste uit gegevens wordt gehaald. Western Digital® helpt haar klanten bij het vastleggen, opslaan en transformeren van een steeds groter wordend scala aan verschillende soorten gegevens. Western Digital® heeft veel baanbrekende innovaties geleverd. Of het nu gaat om de eerste harde schijf of de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D NAND-opslag, onze innovaties inspireren anderen om de grenzen te verleggen van wat er mogelijk is met gegevens.

Het uitgebreide productportfolio van Western Digital® is gebaseerd op het uitgebreide aanbod van B2B- en B2C-producten van meerdere merken. De brede marktprestaties omvatten merken zoals WD®, WD_BLACK™, SanDisk®, SanDisk® PROFESSIONAL, een toonaangevend wereldwijd merk van opslagproducten voor het creëren, afspelen en opslaan van digitale inhoud op diverse apparaten.

  • WD_BLACK™, een eersteklas opslagoplossing voor spelconsoles die de funfactor van betere prestaties biedt.
  • SanDisk®, producten die dagelijks door miljoenen gebruikers worden gebruikt vanwege hun superieure prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • SanDisk® PROFESSIONAL: Eersteklas opslagoplossingen van professionele kwaliteit om de grenzen van wat mogelijk is te verkennen.

Bekijk hier meer over Western Digital! https://www.westerndigital.com/nl-nl