Netgear

NETGEAR levert innovatieve netwerkoplossingen aan het MKB, zonder de kosten en complexiteit van een grote IT-afdeling. Bewakingscamera's, WiFi access points, opslag en eenvoudig te monteren switches kunnen met elkaar worden verbonden en vanuit de palm van uw hand worden beheerd. NETGEAR biedt tevens uitstekende garantie en sales ondersteuning op hun producten.

Vergroot uw business: NETGEAR heeft een speciaal team om u tijd te besparen, te helpen en te reageren op uw aanvraag binnen 2 uur

Op zoek naar een netwerkproduct? Behoefte aan een commercieel aanbod? Heeft u een project dat commerciële of technische ondersteuning nodig heeft? Of wilt u liever met een medewerker spreken in plaats van geautomatiseerde systemen?

Neem dan contact op met het NETGEAR Rapid Response Team:

+31 (0) 182 587 003
nl.rapidresponse@netgear.com
Klik hier voor meer informatie

NETGEAR ProSafe™

NETGEAR ProSafe™ is één van de meest populaire switch merken op dit moment. De producten lopen uiteen van kleine en simpele unmanaged switches tot volledige 10 gigabit oplossingen. De ProSafe switches bevatten monitoring en configuratie oplossingen voor ieder netwerk. NETGEAR biedt op de ProSafe™ producten een volledige en levenslange hardware garantie! Voor ieder ProSafe™ product, gekocht via ALSO, ontvangt de klant zolang hij het product bezit, en bewijs van aankoop kan overleggen, levenslange garantie waarbij het product vervangen wordt als het onverhoopt defect gaat.

Klik hier voor meer informatie over NETGEAR ProSafeā„¢ producten

Bekijk hier onze NETGEAR ProSafe™ producten

Het juiste ontwerp, op de juiste manier ontworpen, met 'Quad-Mode'-beheerflexibiliteit

Bij het kiezen van een draadloos netwerk worden twee zaken vaak genoemd als belangrijkste eis: een eenvoudige installatie en gebruiksgemak. Alle ProSAFE 802.11ac-toegangspunten zijn ontworpen met dat in het achterhoofd.

U kunt zelf de beheermodus kiezen die bij u past. Als uw organisatie groeit, groeien de draadloze beheerbehoeften mee. 'Quad-mode' is een uniek systeem waarbij de klant voor elk 802.11ac-ProSAFE-toegangspunt kan kiezen uit vier beheermodi. U kunt inspelen op veranderende behoeften via het beheerplatform dat hier het beste bij past.

  • Standalone modus waarbij elk toegangspunt afzonderlijk wordt beheerd en geconfigureerd.
  • Ensemble modus waarbij één centraal toegangspunt de configuratie en het beheer verzorgt voor maximaal 10 andere toegangspunten van hetzelfde modeltype, als één groep; hiervoor zijn geen extra hardware, licenties of supportkosten nodig.
  • Controller modus met een centraal beheer voor de locaties op hoofdkantoor, in nevenvestigingen en op de campus, en rimpelloze roaming voor alle gebruikers.
  • Cloud modus met ondersteuning voor het beheer van wifi-netwerken over meerdere grenzen heen, in meerdere steden, gebouwen en verdiepingen, via Business Central Wireless Manager, allemaal veilig via de cloud.

Vereenvoudigde opslag

De nieuwe desktop en rackmount NAS-oplossingen van NETGEAR zijn nu sneller dan ooit tevoren en bieden het MKB het ultieme BTRFS-gebaseerde opslagplatform. Met 5 niveaus van ongeëvenaarde gegevensbescherming, optionele 10 Gigabit-modellen*, uitbreidbaar geheugen en opslagcapaciteit biedt de nieuwe lijn een voortreffelijke veelzijdigheid.

ReadyDR is een back-up oplossing voor al uw behoeften en configuraties
Sla data van uw computers op uw ReadyNAS op en maak probleemloos en direct een lokale of externe back-up van gegevens van uw lokale of externe ReadyNAS. ReadyDR is beschikbaar voor al uw datopslag behoefte. Met de veilige en automatische block-level replicatie van al uw gegevens in het geval van een defecte harde schijf, natuurramp of dataverlies als gevolg van een menselijke fout.

Klik hier voor meer informatie

Verbeter draadloze netwerken met Nighthawk

Meest geavanceerde WiFi-technologie
Verminder wifi-loze zones en slechte verbindingen met de nieuwste en snelste WiFi-routers die momenteel beschikbaar zijn. 802.11ac & 802.11ad technologie geeft u tot 3 keer hogere snelheden dan uw oude router.

Beste WiFi-dekking
Nighthawk maakt gebruik van actieve high-performance antennes om u volledige dekking te geven vanuit de woonkamer tot in de schuur.

Sluit alle apparaten aan
Alle Nighthawk routers worden geleverd met een krachtige processor die uw ervaring op elk apparaat optimaliseert. Sluit uw telefoon, gameconsole, 4K-tv, NAS, bewakingscamera en nog veel meer aan zonder lag, buffering of vertraging.

Weet dat elke Nighthawk router beschikt over de nieuwste en modernste technologie

  • 60GHz 802.11ad WiFi biedt je de snelste WiFi-interface voor directe downloads en back-ups.
  • Zes Gigabit Ethernet LAN-poorten om meer bedrade apparaten aan te sluiten.
  • Link Aggregation geeft je de mogelijkheid voor 2 geaggregeerde Gigabit LAN poorten voor snellere bestandsoverdracht.
  • 10G SFP + LAN-poort voor snelle Network Attached Storage toegang.

Neem de volledige controle over uw netwerk

NETGEAR Genie maakt installatie zeer eenvoudig. Meer dan zes miljoen huishoudens gebruiken de Genie App om het thuisnetwerk makkelijk te controleren, aansluiten & bedienen vanaf een PC, Mac, iPhone, iPad of Android apparaat. Met NETGEAR Genie kunt u muziek of video's delen en streamen, diagnosticeren en repareren van problemen met het netwerk, het opzetten van ouderlijk toezicht en nog veel meer.

Mobiele hotspots: weg met verbindingsstress
Als u van uw mobiele verbinding een hotspot voor maximaal 15 WiFi-apparaten maakt, hoeft u zich niet meer druk te maken over openbare WiFi-verbindingen. Blijf aan het werk. Blijf in contact. Ontspan.

3G of 4G LTE: topsnelheid onderweg
Met NETGEAR mobiele breedbandrouters kunt u overal profiteren van de kracht van 3G en 4G LTE. Verbind meerdere Wi-Fi-apparaten en maak zo ook gebruik van uw internettoegang als u voor uw werk onderweg bent, u op een externe locatie bevindt, aan een evenement deelneemt, of een weekendje weg bent.

Mobiele verbinding via USB-poort
Met de AirCard USB-modem gaat u online zonder WiFi-verbinding. Met een computer, laptop, pc of Mac, zonder dat u een kaartsleuf nodig hebt. Sluit gewoon de modem aan via uw USB-poort en gebruik uw mobiele verbinding om aan het werk te blijven. Verkrijgbaar voor 3G- and 4G LTE-netwerken.