1. BackACRONIS

Het bedrijf
Acronis is een wereldleider op het gebied van hybrid cloud data protection en storage. Het bedrijf, dat in 2003 in Singapore werd opgericht, opereert nu vanuit lokale kantoren in 18 verschillende landen, waaronder het internationale hoofdkantoor in Singapore en het hoofdkantoor in Zwitserland. Acronis zet de standaard met back-up, noodherstel en veilige oplossingen voor het synchroniseren en delen van bestanden. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine en meer dan 100 patenten, biedt het eenvoudige, complete en betaalbare gegevensbescherming in elke omgeving: virtueel, fysiek, cloud en mobiel. Meer dan 5 miljoen consumenten en 500.000 bedrijven in meer dan 145 landen vertrouwen erop dat Acronis hun gegevens beschermt.

Acronis Backup Cloud

Acronis Backup Cloud is een krachtige, hybride cloudback-upoplossing voor serviceproviders die meer dan 20 platforms, altijd en overal, sneller dan wie dan ook beschermt. Met nul upfront kosten en een pay-as-you-go licentiemodel, kun je eenvoudig je serviceportfolio uitbreiden, nieuwe klanten aantrekken en incrementele inkomsten realiseren met een service waarmee je de controle behoudt. Acronis Backup Cloud maakt gebruik van de kracht van de Acronis AnyData Engine en is gebouwd op Acronis Data Cloud. Het is eenvoudig te verkopen en versnelt de time-to-market door integratie met Acronis Disaster Recovery Cloud, Acronis Files Cloud en Acronis Storage, evenals andere populaire cloudautomatisering. hulpprogramma's en private / publieke cloudopslagproviders, waaronder Microsoft Azure en Amazon S3. Met de mogelijkheid om de service te rebranden en het aanbod aan te passen, is Acronis Backup Cloud voor jouw bedrijf gebouwd.

Acronis Files Cloud

Exclusief voor serviceproviders biedt Acronis Files Cloud Office- en mobiele gebruikers veilige bestandstoegang, synchronisatie en het delen in een gebruiksvriendelijke, complete en veilige gehoste cloud-oplossing. Eenvoudig te verkopen en implementeren, kun je Acronis Files Cloud op maat maken, jouw productportfolio uitbreiden, klantverloop verminderen en snelle, incrementele inkomsten realiseren. Voor end-users stelt Acronis Files Cloud hun werknemers in staat te werken met de inhoud die ze nodig hebben om productief te zijn, ongeacht waar ze zich bevinden, ongeacht welk apparaat ze gebruiken - smartphone, tablet, laptop, pc of Mac®. Met behulp van Acronis Files Cloud kunnen organisaties de productiviteit van medewerkers verbeteren, klantenservice verbeteren, nieuwe klanten aantrekken en inkomsten genereren.

Acronis Disaster Recovery Cloud

Acronis Disaster Recovery Cloud is een kant-en-klare soplossing, gebouwd op Acronis Backup Cloud, waarmee je de kritieke werkbelastingen van jouw klanten kunt beschermen door onmiddellijk hun kritieke IT-systemen, applicaties en gegevens te herstellen met behulp van de Acronis-cloudinfrastructuur.

Contactgegevens
Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Cloud team via +31 24 333 32 27 of cloud.nl@also.com .