Directe orderkoppeling

Altijd actuele informatie in jouw systeem? Jouw klanten ten allen tijden proactief informeren? Nooit meer dubbele handelingen bij het plaatsen en afhandelen van een order?

Dit kan met de één-op-één orderkoppeling van ALSO.

Bij een orderkoppeling wordt jouw webshop of ERP-systeem rechtstreeks gekoppeld aan de SAP backoffice van ALSO. Je bestelt de gewenste producten gewoon vanuit jouw eigen systeem en kunt daar dan ook de terugkoppeling vinden. Alle orderwijzigingen, levertijden, backorder- overzichten, serienummers en indien gewenst facturen staan hiermee op een plek.

Dit bespaart je niet alleen enorm veel tijd in het inkoop- en administratieproces, het reduceert ook het aantal fouten. Onze prijzen en voorraden staan altijd correct en up-to-date in jouw backoffice en orders overtypen is niet meer nodig. Verder kun je bij deze koppeling gebruik maken van een real-time prijs- en beschikbaarheidscontrole.

  • ALSO ondersteunt iedere EDI standaard in de markt (EDIfact en XML), maar kan ook in maatwerk-koppelingen voorzien.
  • Je krijgt een vast commercieel en technisch contactpersoon, die je beide bijstaan tijdens en na de ontwikkeling.
  • Bij eventuele fouten in orders of prijzen wordt je direct op de hoogte gesteld en zullen wij de bestelling pas na jouw goedkeuring verwerken.
  • De gemiddelde doorlooptijd is enkele weken.

  • De set-up kosten verdelen we 50-50. Dat betekent dat jou nooit meer dan eenmalig €250,- kwijt bent. Kosten voor onderhoud en support brengen wij niet in rekening.
  • Enige kennis van elektronische integratie is vereist. Hoewel wij het hele proces ondersteunen, dien je zelf te zorgen dat de geboden informatie op de juiste plek in jouw systeem terecht komt.

Download hier de handleiding voor een XML orderkoppeling van ALSO.

Download hier de handleiding voor de real-time prijs- en beschikbaarheidscheck.

Als je nog vragen hebt over de mogelijkheden of gebruik wilt maken van de XML orderkoppeling, kun je contact opnemen met ons eBusiness team via het telefoonnummer 024 - 333 32 22.