Score Utica

Het bedrijf
Score Utica helpt bedrijven de overstap maken van on-premise naar de cloud. Wij schetsen een passende cloud route. Van oriëntatie en cloud strategie, via inventarisatie, uitwerking en planning, tot implementatie en optimalisatie. Zo krijgt de klant een helder beeld van de te nemen stappen en de wijze waarop dit gerealiseerd wordt. Wij bieden onze oplossingen op basis van de gesprekken die wij voeren met de klant, zodat het aansluit bij de wensen.

Score Utica biedt de volgende oplossingen aan bedrijven.

Werkplek
Werkplek in de cloud biedt de gewenste flexibiliteit voor jouw bedrijf. Je krijgt altijd en overal direct toegang via elk device tot jouw volledige werkplek met al jouw data. Een complete oplossing voor al jouw applicaties in de cloud. Bovendien behoud je de volledige controle over jouw werkplekken.

Diensten die vallen onder werkplek:

 • Werkplek in de cloud (Op basis van RDP of Citrix)
 • Server in de cloud
 • Office 365
 • Exchange online

VoIP
Met Telefonie in de cloud van Score Utica heb je een complete VoIP-telefooncentrale. Op kantoor, thuis en op reis. Overal waar een internetverbinding aanwezig is. Met Telefonie in de cloud bel je met een vast telefoonnummer via internet. Jouw gebruikers zijn altijd en overal bereikbaar. Zo verhoog je de productiviteit en verlaag je de kosten zakelijk belverkeer en abonnementskosten.

Diensten die vallen onder VoIP:

 • Telefonie in de cloud
 • VaMo
 • SIP trunking

Cloud
Met Private cloud platform bouw je je eigen virtuele netwerken en koppel je deze aan jouw bestaande infrastructuur om een veilige connectie met jouw cloud resources te creëeren. Dagelijks worden back-ups van jouw Private Cloud gemaakt en blijft jouw bedrijfsdata altijd veilig.

Dienst die valt onder Cloud

 • Private cloud platform
 • Hybrid Cloud
 • Public Cloud

Netwerk
Ondernemen kan tegenwoordig niet meer zonder een goed werkende internetverbinding. Een goed functionerend netwerk is daarom essentieel voor jouw bedrijf. Dit geldt bij zowel een On premise als Cloud oplossing. Een storing of inbraak in jouw netwerk kan betekenen dat jouw bedrijf stil komt te liggen, waarbij de gevolgen desastreus kunnen zijn. Dit wil je te allen tijde voorkomen. Netwerkbeheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om jouw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers gemonitord en beheerd worden. De bandbreedte moet toereikend zijn en de uptime maximaal.

Diensten die vallen onder netwerk:

 • Managed WiFi
 • Managed Lan

Security
Steeds meer bedrijven krijgen te maken met allerlei verschillende vormen van bedreigingen. De meeste organisaties beschikken niet over een IT-afdeling die 24×7 de bewaking kan verzorgen. Bovendien gaan de ontwikkelingen in een razendsnelle tempo. Het actueel houden van kennis op het gebied van informatiebeveiliging kost tijd en geld. Dat neemt niet weg dat een 24×7 beveiliging noodzakelijk is voor jouw organisatie. Uiteraard wil je beschermd zijn tegen alle vormen van bedreigingen zodat gevoelige informatie van jouw organisatie geen gevaar loopt of je een tijd onbereikbaar bent. Met de Security oplossing van Score Utica ben je 24/7 beschermd tegen internet- en netwerkbedreigingen.

Diensten die vallen onder security:

 • Endpoint Management & Security
 • Managed Firewall

Interesse?

Heb je interesse in de services van Score Utica of heb je nog vragen? Neem contact op met via onderstaande contactgegevens.

+31 24 333 35 12
cloud.nl@also.com