Profiteer van de voordelen van het Intel Technology Provider programma

Het Intel Technology Provider programma ondersteunt resellers in de verkoop en het aanbieden van innovatieve oplossingen op basis van Intel technologieën. Met dit programma heb je toegang tot diverse marketing- en salesmaterialen. Het Intel Technology Provider programma bestaat uit drie gratis lidmaatschappen gericht om jouw bedrijf te helpen groeien en jou te laten profiteren van nieuwe kansen.

Als Registered Partner, heb je toegang tot Partners-only content op de Intel Reseller Centre website, e-nieuwsbrieven en online training op Intel-producten en-oplossingen. Dit alles zonder kosten voor jouw organisatie.

Nieuwe partner inschrijvingen zijn verplicht een bedrijfsprofiel in te vullen, het programma Algemene Voorwaarden en het de Merken-en licentieovereenkomst te accepteren.

Groeit jouw Intel omzet en voldoe je aan de gestelde criteria voor lidmaatschap? Dan komt je in aanmerking voor de Gold Partner status. Dit geeft je toegang tot uitgebreide ondersteuning, trainingen, evenementen, sales tools en beloningen. Als Gold Partner Partner toon je jouw klanten jouw expertise in Intel producten en oplossingen.

Bij het upgraden naar een Gold Partner-status bent je verplicht additionele informatie over jouw bedrijf te leveren. Na goedkeuring kun je optimaal profiteren van de Gold Partner-lidmaatschap voordelen.

De Platinum Partner status is gereserveerd voor de meest gewaardeerde deelnemers aan het programma. Zij die blijk geven van superieure business en technische vaardigheden, vooruitlopen in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor klanten op basis van Intel-technologieën. Platinum Partners ontvangen top voordelen waaronder: kortingen, geavanceerde ondersteuning, marketing middelen, exclusieve uitnodigingen, expertise erkenning en het gebruik van Platinum Partner lidmaatschap activa.

Om te upgraden naar de Platinum Partner status is het noodzakelijk additionele informatie te leveren over jouw bedrijf, details van verkochte systemen en contactgegevens van de technisch- en marketing gekwalificeerde medewerkers binnen jouw bedrijf.

Intel® Points
Als partner van Intel® ontvang je via het partnerprogramma veel voordeel en ondersteuning. Eén van die voordelen is het Intel® Points loyaliteitsprogramma voor Gold en Platinum Partners. De Intel® Points spaar je automatisch bij aankoop van Intel® componenten en Intel® gebaseerde PC's, notebooks, 2-in-1's, All-in-One's en tablets.

Klik hier voor meer informatie over Intel® Points

Alle voordelen op een rij

aanmelden