Awingu

Het bedrijf
Awingu is een unified workspace die gebruikers volledige toegang geeft tot de IT-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties, bestanden en gegevens. Door gebruik te maken van de meest recente web-technologie, kan Awingu deze IT-diensten op een nieuwe manier aanbieden aan de gebruikers: zij kunnen op elk moment werken met elk toestel (PC, tablet, smartphone) dat over een HTML5-browser beschikt, of ze zich nu op kantoor, onderweg of thuis bevinden, en kunnen probleemloos samenwerken. IT-administrators moeten geen software of bedrijfsapplicaties op hun toestel installeren, toch wordt alles centraal beheerd en blijven alle bedrijfsgegevens steeds binnen de beveiligde bedrijfsomgeving.

Nieuw Awingu 4.1

Waarom Awingu gebruiken?

EENVOUDIGE MOBILITEIT

Awingu brengt al jouw zakelijke bestanden en applicaties samen op één veilige online werkplek waar je kunt werken vanaf ieder device, OS en met iedere moderne browser. De software-oplossing vereenvoudigt zakelijke mobiliteit zonder afbreuk te doen aan de wijze waarop je nu jouw IT gebruikt. Awingu biedt een zeer intuitieve gebruiksinterface, apps voor tablets en uitgebreide tools voor beheer en audit. Bring Your Own Devices of bedrijfsapparatuur: er is geen enkele installatie nodig. Een standaard HTML5 browser en internet verbinding is alles wat een gebruiker nodig heeft.

Delen van bestanden en applicatie en realtime samenwerken is zo eenvoudig als het verzenden van een URL. Plugins op gebruikersdevices zijn niet nodig voor zorgeloos online samenwerken. Alle gegevens blijven gegarandeerd veilig binnen jouw organisatie of bedrijfscloud. Op de gebruikte devices worden geen gegevens bewaard en zal ook nooit iets vertrouwelijks achterblijven.Awingu biedt IT op een nieuwe manier: Gebruikers werken vanaf een Online Workspace. Individueel of samen. Ieder device met een HTML-5 browser geeft hen toegang tot al hun applicaties, overal. Het haalt het maximale uit de nieuwste web-technologie en werkt met iedere clouddienst en infrastructuur.

UNIEK ONLINE SAMENWERKEN

Delen van bestanden en applicatie en realtime samenwerken is zo eenvoudig als het verzenden van een URL. Plugins op gebruikersdevices zijn niet nodig voor zorgeloos online samenwerken. Alle gegevens blijven gegarandeerd veilig binnen jouw organisatie of bedrijfscloud. Op de gebruikte devices worden geen gegevens bewaard en zal ook nooit iets vertrouwelijks achterblijven.

VEROUDERDE 'LEGACY'APPLICATIES OP IEDER DEVICE

Maak ál jouw bedrijfsapplicaties mobiel toegankelijk zonder de bestaande software en infrastructuur te veranderen. Awingu brengt alle applicaties samen ongeacht of het bijvoorbeeld een moderne SaaS als Office 365 zijn of veroudere applicaties bijvoorbeeld gebaseerd op AS400.

VEILIGE BYOD EN CYOD

Bring Your own device en Choose Your Own Device zijn veilig te implementeren met Awingu. SSL-encryptie en two-factor authenticatie zijn standaard voorzien net als de mogelijkheid om volledige sessies te auditeren. Alle zakelijke IT blijft centraal beheerd en veilig en het is niet nodig om clients te installeren op zakelijke of BYOD devices.

Interesse?

Heb je interesse in de service van Awingu of heb je nog vragen? Bekijk de service in de ALSO Cloud Marketplace, probeer de service nu uit of neem contact op met het ALSO Cloud team via onderstaande contactgegevens.

+31 24 333 32 27
cloud.nl@also.com