1. Terug

23-jun-2021 -

ALSO is van plan om meer dan 100 technologie- en verkoopspecialisten aan te nemen

Deze experts zijn nodig door een sterke groei in de opkomende Solutions & Services business

In heel Europa wil de Technology Provider nieuwe banen creëren in de driecijferige orde van grootte. Het potentieel in zowel de Solutions als de digitale platforms werd het afgelopen jaar al duidelijk. Van de krachtige cloud business tot aan cybersecurity, IoT, streaming/gaming en AI. Deze ‘drivers’ met zeer grote schaalkansen zullen verder worden uitgebouwd en in de markt worden gezet.

ALSO is op zoek naar experts uit verschillende sectoren, van productie tot gezondheidszorg tot onderwijs die nieuwe oplossingen ontwikkelen en de respectieve route naar de markt bepalen. Dit alles samen met partners uit het kanaal zoals systeemintegratoren, ISV's of MSP's, via de digitale platformen. Daarnaast zijn er e-commerce-experts nodig om het bedrijf en zijn klanten te ondersteunen op het gebied van: UX, CX, SEO of BI.

Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN): "Het Nieuwe Normaal heeft ons laten zien welke kansen de IT-industrie biedt. Om deze kansen succesvol te kunnen blijven ontwikkelen, is het cruciaal om als organisatie continu mee te bewegen."

Externe en interne sollicitanten kunnen nu solliciteren op jointhedigitalforce@also.com

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com