1. Terug

20-apr-2021 - Emmen

New2Next: Beleef de digitale toekomst op de ALSO CTV

Voor de vierde keer sinds het begin van de pandemie organiseert ALSO een puur virtueel evenement: de internationale Channel Trends+Visions 2021. Onder het motto "New2Next" staat deze dag in het teken van verandering. De top line-up van sprekers varieert van vertegenwoordigers van bekende leveranciers zoals Microsoft, HP of Epson, tot trend scout Raphael Gielgen van Vitra, AI-speaker Thomas Terney, New Work podcasting pionier Christoph Magnussen, en Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

De aandachtspunten van het evenement zijn onderwerpen die niet alleen de IT-sector aangaan: Hoe komen we in het reine met de nieuwe "remote reality"? Hoe kan het kanaal het as-a-service-concept gebruiken om de weg vrij te maken voor cloud-ondersteunde productieprocessen en virtuele administratienetwerken voor bedrijven en tegelijkertijd IT-bedrijven duurzaam succesvol maken? Kunnen we gebruik maken van de mogelijkheden die het internet der dingen biedt om werkplekken te verbeteren en bij te dragen aan de strijd tegen de pandemie? Hoe beschermen we bedrijven en individuen effectief tegen de vloedgolf van cybercriminaliteit? Is kunstmatige intelligentie klaar om van een abstract concept uit te groeien tot verkoopbare producten?

De hele dag staat bol van onderwerpen die ingaan op deze en vele andere vragen rond IT-technologie, duurzaamheid en nieuwe werkomgevingen. Daarnaast zullen zowel gerenommeerde fabrikanten als ISV's informeren over nieuwe producten en technologieën. En omdat een beurs altijd gedijt bij ontmoetingen, zullen de medewerkers van de beurs en die van ALSO de hele dag beschikbaar zijn voor vragen, discussies en gesprekken.

De CTV vindt plaats op 19 mei, Gustavo Möller-Hergt zal de dag openen met zijn live keynote om 9 uur CET. Inschrijven voor het gratis evenement kan op elk moment op www.alsoctv.com. Een gedetailleerde agenda zal daar binnenkort ook beschikbaar zijn.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com