1. Back

7-jul-2020 - Nijmegen

ALSO benoemt Advantive tot winnaar Azure Hero programma

ALSO heeft begin maart 2020 voor een vijftal partners een Azure Hero Programma opgezet. In 90 dagen tijd hebben deze partners een nieuwe propositie ontwikkeld. Op donderdag 18 juni jl. mochten de partners hun propositie aan ALSO en Lemon Operations presenteren. Advantive kwam als overall winnaar uit de bus.

Mitchel Schotanus, Lead Infrastructure as a Service bij ALSO Group: “Het is voor ons de eerste keer dat we dit programma voor partners hebben gefaciliteerd. We zijn positief verrast door de proposities die onze partners hebben ontwikkeld. Advantive is door de jury unaniem als winnaar gekozen en mag zich dan ook Azure Hero noemen. Alles klopte gewoon en de eerste successen zijn door Advantive behaald. We feliciteren Advantive met deze ongekende prestatie.”

Heidi van de Zande, Business Maker bij Lemon Operations: “Ik heb vanaf het eerste moment genoten van het Azure Hero programma. Het was leuk en leerzaam om de verschillende partners te mogen begeleiden. Het was een intensief traject en ik ben enorm trots op de nieuwe proposities van de verschillende partners. Advantive heeft zich door haar inzet, security kennis en snelheid weten te onderscheiden en is dan ook de terechte winnaar van het Azure Hero programma.”

Willemjan van Laarhoven, technisch directeur bij Advantive: “We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuwe propositie op basis van onze security kennis en ervaring te ontwikkelen en in de markt te zetten. De propositie is nieuw, de kennis was al aanwezig. Ik ben enorm trots op mijn collega’s. Samen hebben we een Security Operations Center-as-a-Service ontwikkeld. Dit is een complete beheerdienstverlening voor Microsoft 365 en Microsoft Azure. Ook zijn we ALSO en Lemon Operations enorm dankbaar voor de inspiratie en ondersteuning.”

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com