1. Terug

Wat onze medewerkers zeggen

Of ze nou in het hoofdkantoor in Zwitserland of in een van de regionale ALSO-divisies werken, meer dan 4000 toegewijde werknemers uit 50 verschillende landen hebben gekozen voor ALSO als werkgever.

Guus Gerrits

Accountmanager Retail (sales)

“Bij ALSO zijn wij de spil tussen onze klant en de vendor. Een rol waarin steeds meer maatwerk wordt gevraagd, goed contact met beiden is hierbij essentieel. Met de juiste energie en toewijding is dat een prachtige rol om te vervullen!”

Hester Pardoel

Productmanager HP Computing

"ALSO is een energiek en dynamisch bedrijf, waar geen dag hetzelfde is en we steeds vanuit alle disciplines op zoek zijn naar de beste oplossing voor de klant. Door deze gezamenlijke inzet kunnen we flexibel zijn en vaak snel acteren. Als distributeur maak je jezelf zo onderscheidend richting de klant."

Simon Lahner

Salesmanager

“Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. We staan altijd klaar om te voldoen aan de verwachtingen van de klant en willen die zelfs overtreffen.”

Stefanie Ullrich

Webdesign (marketing)

“Bij ALSO mag je je mening geven en creatief zijn. Elk project wordt zo een geheel nieuwe uitdaging, met geheel nieuwe oplossingen. Een leuke, motiverende en extreem lonende manier van werken.”

Mario Obst

Head of Social Media ALSO Group

“Bij ALSO draait alles om de klant. En dat zijn niet zomaar wat woorden. Het is iets waar we allemaal volledig achter staan. Online, aan de telefoon of in een persoonlijk gesprek, dat maakt niet uit. We geven om onze klanten en willen ze de allerbeste service bieden. Zo moet het gewoon. Want uiteindelijk zijn we allemaal klant.”