HP Office print

HP Office printers zijn geschikt voor bedrijfsomgevingen. Het office print assortiment bestaat uit de Laser Tank. OfficeJet (Pro), LaserJet/Color LaserJet Pro en HP LaserJet/Color LaserJet Enterprise.

HP biedt voor elk type gebruik een passende oplossing.

De printers zijn ontworpen om productiever te werken en bieden bescherming dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties.

Bekijk office printers 

HOME OFFICE - SMALL OFFICE

Gemakkelijk // Bespaart tijd // Geen gedoe

HP Laser Tank

HP Officejet Pro

HP LaserJet Pro
OFFICE (SMB-Enterprise)

Veilig // Digitaal // Cloud

HP LaserJet Pro

HP LaserJet EnterpriseOntdek de voordelen van HP+

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is(1). Een Cloud verbonden HP+ printer is slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen(1,6,7). Daarnaast krijg je inkt of toner thuisbezorgd als je bijna zonder zit, met 6 maanden Instant Ink(5) inbegrepen. Print, scan én fax met de HP Smart-app voor een zorgeloze printervaring.

Kies voor HP+ en draag bij aan het stoppen van de ontbossing(8) en stuur gebruikte cartridges retour via het recyclingproces van HP(11).

Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. HP+ activeer je tijdens de installatie (Inkt modellen) of je kiest een HP+ Laser model bij aanschaf.

De voordelen van HP+

MET HP+ PROFITEREN GEBRUIKERS VAN DIVERSE VOORDELEN:

  • 1 jaar extra garantie en support Met HP+ krijgen gebruikers nu in plaats van 1 jaar maar 2 jaar HP fabrieksgarantie.
  • Een proefabonnement van 6 maanden op HP Instant Ink Bij inschrijving voor Instant Ink of Instant Ink voor toner krijgen gebruikers 6 maanden instant ink op proef. Na de proef periode wordt de klant gefactureerd, gebaseerd op het door henzelf gekozen plan. Instant ink is maandelijks opzegbaar en de gebruiker kan eenvoudig zijn plan aanpassen.
  • Nieuwe op cloud gebaseerde oplossingen voor extra beveiliging of meer productiviteit Zoals Smart Cloud Resilience, Smart Security, In-OS Printing vanaf overal, Private Pickup, Smart Dashboard, Advanced Scan, Advanced Shortcuts en Mobile Fax Send.
  • Duurzame oplossing dankzij forest first HP+ biedt ook een duurzame oplossing. Voor elke geprinte pagina investeert HP in de bescherming en het beheer van gezonde bossen. Samen helpen we om de impact op het milieu te minimaliseren en de ontbossing te stoppen.

Wilt u meer weten over HP+? Bekijk dan de sales training of het webinar en klik op een van onderstaande buttons!

Bekijk webinar

HP print trainingen

HP Home print 

Het assortiment home printers bestaat uit diverse series die geschikt zijn voor een thuiskantoor en een maximaal aantal afdrukken.

HP printers hebben alle handige basisfuncties waarbij uw klanten makkelijk kunnen Printen, scannen en kopiëren. De printers hebben een eenvoudige installatie met de HP Smart-app en bieden het gemak van sneller en beter bereik door draadloze verbinding via Bluetooth.

Bekijk Home printers

HOME CONSUMER

Makkelijk // Betaalbaar // duurzaam

HP Smart Tank

HP DeskJet

HP Envy

HP LaserTank

HP Laser

Advies van onze HP specialist

Samen kunnen we succesvoller worden. Laat u helpen door ALSO! Neem contact op met 085-2226632 voor meer informatie.

ALSO Sales NL

sales.nl@also.com


+31 6 57 44 50 86

Disclaimers:

1. Altijd gebruiksklaar: Verbeterde printerconnectiviteit door gebruik van een Smart Driver en Print/Scan Doctor-technologie in het HP+ systeem, vergeleken met HP consumentenprinters zonder HP+.
5. 6 maanden Instant Ink inbegrepen: Aanmelding voor Instant Ink is vereist. Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Voor het geselecteerde plan geldt een maandelijkse paginalimiet. Aanmelding voor Instant Ink moet worden voltooid binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer door het door HP aanbevolen installatieproces te volgen zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Tenzij de service binnen de actieperiode online wordt opgezegd via www.hpinstantink.com, wordt er een maandelijks bedrag aan de hand van het gekozen plan via je betaalmethode in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met kosten voor extra pagina’s. Aan het einde van de maand gedurende de actieperiode worden er kosten voor extra pagina’s bij de klant in rekening gebracht. Het gebruik van de in de doos meegeleverde tonercartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. De aanbieding voor Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie de actievoorwaarden van de andere aanbieding voor meer informatie. Geldige betaalmethode, e-mailadres en internetverbinding met de printer zijn vereist. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk op www.hpinstantink.com voor meer informatie over de service.
6. HP Smart-app: De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Een abonnement is mogelijk vereist. Het abonnement is mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet apart worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. Faxfunctionaliteit is enkel bedoeld voor het versturen van een fax. Na 24 maanden wordt een maandelijks bedrag in rekening gebracht om de geavanceerde functies van HP Smart Advance te kunnen blijven gebruiken. HP Smart Advance is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com.
7. Beveiligingsclaim: Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4-GHz en 5-GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®
8. Ontbossing tegengaan: Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/sustainableimpact. De investering omvat partnerschappen met ngo's die gericht zijn op het beschermen van bossen, het verbeteren van verantwoord bosbeheer en het helpen ontwikkelen van SBT's (science-based targets) voor het verantwoord beheren van bossen.
11. Cartridgerecycling: Beschikbaarheid van de opties verschilt per land. Kijk voor meer informatie op hp.com/recycle.