Welkom bij Intel®

INTEL® SNELLERE TOEGANG. HOGE CAPACITEIT.

Extra druk voor jouw computer

Deze baanbrekende technologie versnelt op intelligente wijze nieuwe systemen met Intel® Core ™ 7-generatie processoren en biedt tegelijkertijd kosteneffectieve opslag met hoge capaciteit. Je krijgt dus een responsieve computer die snel opstart, toepassingen snel start, een buitengewone spelervaring biedt en snel browsen mogelijk maakt.

Intelligente systeemacceleratie

State-of-the-art technologie optimaliseert de reactietijd van de computer, zowel bij het opstarten van het systeem als bij het opstarten van applicaties. Intel® Optane ™ Storage fungeert als een slimme systeemversneller die zich aanpast aan jouw computerbehoeften om dingen sneller, vloeiender en gemakkelijker te maken. De intelligente software leert automatisch typische computergebruikspraktijken om repetitieve taken te versnellen en de manier te optimaliseren waarop computers worden gebruikt.

Minder verloren tijd - meer bereiken

Intel® Optane ™ -geheugen biedt een indrukwekkende reactietijd van de computer. Je kunt dus snel aan de slag, bestanden snel vinden en grote bestanden vrijwel zonder vertraging opslaan.

Versnelde massaopslag

Een met Intel® Optane ™ geheugen uitgeruste gegevensopslag met hoge capaciteit biedt het beste op beide gebieden: ultrasnelle toegangssnelheid en kosteneffectieve, grote opslagcapaciteit.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Verkrijg een Intel® Optane ™ -geheugenmodule en een Intel® Optane ™ geheugen-grade moederbord.

Plaats geheugen

Plaats de geheugenmodule in de sleuf van het moederbord en start het systeem opnieuw op.

Installeer software

Download de stuurprogramma's en installeer ze op jouw systeem.