1. Terug

Op maat gemaakt datacenter oplossingen met Intel®

 Naar de video

Intel® Data Center-blokken voor de cloud

Naar de video

Intel® Data Center-blokken verminderen de complexiteit en versterk je innovatieve kracht

De volgende generatie gespecialiseerde datacenters vereist op maat gemaakte serveroplossingen voor complexe, bedrijfskritieke applicaties en voor het ontwikkelen van dergelijke oplossingen zijn steeds meer bronnen nodig. Intel® Data Center-blokken zijn al volledig gevalideerd en gekwalificeerd voor de nieuwste Intel®-technologie. Ze vormen de basis voor op maat gemaakte oplossingen met flexibele configuratie.

Intel® Data Center-blokken voor de cloud

Tegen 2024 zal 80% van alle workloads draaien op cloudgebaseerde architecturen. Intel® DCB Cloud Blocks zijn vooraf geconfigureerd, volledig gevalideerd en maken gebruik van de nieuwste Intel-technologieën. Vertrouw op prestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit voor oplossingen die klanten willen en kunnen vertrouwen met veeleisende cloudworkloads.

Heb je vragen? We adviseren je graag!

Cloudblokken voor OnApp Enterprise Cloud

Bouw jouw eigen OnApp-geoptimaliseerd systeem met gevalideerde, gecertificeerde Intel®-serverproducten.

Verdere informatie

Cloudblokken voor VMware

VMware-cloudblokken zijn niet-gemarkeerde VSAN ReadyNodes die de ontwikkeling van SDS-oplossingen versnellen en agile opslag voor vaste opslag mogelijk maken.

Productbeschrijving lezen

Cloudblokken voor Microsoft Windows Server 2016

Microsoft * -cloudblokken zijn niet-gemarkeerde serversystemen die de functionaliteit en prestaties van Windows Server 2016 optimaliseren om de implementatie van softwaregedefinieerde opslag en besloten clouds te versnellen.

Productbeschrijving lezen

Kortere time-to-market

Volledig gevalideerde en vooraf gecertificeerde bouwstenen verkorten de time-to-market en verminderen de kosten en lasten van het systeemontwerp, de validatie en de integratie.

Promoot innovatie

Met geconfigureerde blokken kunt je jouw onderzoeks- en ontwikkelingsmiddelen meer richten op differentiatie en toegevoegde waarde, terwijl de digitale transformatie van jouw klanten wordt omgezet in betere technologie.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van Intel®

Dankzij de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid van Intel, evenals de hoge waarde van zijn producten, wint de klant de deal, terwijl de garantie en ondersteuning van Intel zekerheid bieden na de verkoop.

Jouw contactpersoon bij ALSO Nederland:

Rene van Os

Category Manager Intel®
E-Mail: Rene.vanOs@also.com
Telefoon: +31 24 3579 921

Sales algemeen

E-Mail: verkoop@also.com
Telefoon: 024 3333 222