Transform to perform

One
day

May 19th 2022

One
format

Hybrid

One
event

25 countries

ALSO's trade fair Channel Trends+Visions 2022

Op 19 mei is het weer zover: de internationale beurs van de ALSO Group Channel Trends+Visions (CTV) vindt dan plaats.

Het motto van dit jaar luidt ‘Transform2Perform’ en de focus komt te liggen op de transformatie van onze branche. Duurzame IT en de toekomst van XaaS zijn dit keer dan ook de belangrijkste thema’s. Deze gaan beide enorme veranderingen teweegbrengen in onze werkwijze en -omgeving.

We nemen het motto ‘Transform2Perform’ bovendien heel letterlijk: we hebben dit jaar een spannende verrassing voor u waarmee virtueel vergaderen ingrijpend wordt geïnnoveerd.

Meld u nu aan

Mis dit inkijkje in de toekomst niet!

Op het programma:

  • Inspirerende keynotes
  • Controversiële paneldiscussies,
  • Interessante workshops
  • En uiteraard de ideale gelegenheid om te netwerken

De beurs vindt in 25 landen op hetzelfde moment plaats, ofwel hybride met een bijeenkomst op locatie ofwel volledig online, afhankelijk van de ontwikkelingen.

Zoals altijd is deelname aan de CTV-beurs gratis. We nodigen alle deelnemers uit om samen met ons aan de toekomst te werken.

Zet de datum van dit virtuele evenement dus alvast in uw agenda – het wordt een hoogtepunt van 2022!

Bekijk de agenda hier!

Don't miss this glimpse into the future

Focus topics

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Hvordan ser vores logikstikkæder ud i fremtiden?

Oven på de seneste års pandemi, klimaforandringer og geopolitiske bevægelser, kan virksomheder ikke ignorere, at flere af deres forretningsområder – især deres logistikkæder – er blevet langt mere skrøbelige.

Vi har samlet nogle dygtige eksperter, der vil hjælpe os med, hvordan vi kan imødekomme udfordringerne, og blive klar til fremtidens erhvervsliv.

Transformeer uw diensten met duurzame IT

Channel partners moeten duurzaam geproduceerde producten leveren, lage energieverbruiksniveaus hebben, oplossingen voor een circulaire IT bieden, evenals ideeën voor duurzame cloud-operaties.

Kom meer te weten over leveranciers en producten die hierin het voortouw nemen, hoe IoT duurzaamheid kan ondersteunen, circulaire economie en meer.

Lees nu meer

Transform your services with sustainable IT
Increase your performance: XaaS by ALSO

Verbeter uw consumptional business met het ALSO As-a-Service portfolio

De as-a-service business is een grote kans voor partners om zich verder te ontwikkelen. De meest interessante vraag voor resellers is hoe ze een relevant pakket voor hun klanten kunnen creëren. Een pakket waarbij de hele value chain van soft- en hardware tot offerte en facturatie en het inzetten van eigen diensten wordt aangeboden.

ALSO heeft precies het juiste platform om uw XaaS business efficiënt en winstgevend te organiseren.

Lees nu meer