QNAP

QNAP (Quality Network Appliance Provider) wijdt zich aan het leveren van uitgebreide oplossingen van software-ontwikkeling, hardware-ontwerp tot interne fabricage. QNAP richt zich op opslag, netwerken en slimme video-innovaties en introduceert nu een revolutionaire Cloud NAS-oplossing die aansluit bij onze geavanceerde op abonnementen gebaseerde software en een gediversifieerd ecosysteem van servicekanalen. QNAP ziet een NAS als meer dan zo maar opslag en het heeft een op de cloud gebaseerde netwerk-infrastructuur gemaakt waarmee gebruikers kunstmatige intelligentie-analyses, edge computing en gegevensintegratie op hun QNAP-oplossingen kunnen hosten en ontwikkelen.

STORAGE

Klaar voor de toekomst

QNAP heeft de industriestandaard bepaald voor het leveren van krachtige toekomstzekere opslag op locatie en voor innovatieve software-oplossingen. QNAP gaat onvermoeid door met het zoeken naar oplossingen waarmee bedrijven hun gegevensverwerking kunnen moderniseren en multi-cloud strategieën in het cloudtijdperk kunnen opnemen.

NAS met dubbele controllers

ES2486dc

All-flash NAS

TS-h2490FU

OP ZFS gebaseerde NAS QuTS hero edition

TVS-h1688X

Cloud NAS

QuTScloud

Thunderbolt NAS

TVS-872XT

Multimedia-NAS

TS-453D

NETWORKING

Het nieuwe IT-landschap vormgeven

Door gebruik te maken van QNAPs kracht op het gebied van opslagvirtualisatie, biedt QNAP een revolutionaire oplossing voor netwerkvirtualisatie in combinatie met een robuust hardware-portfolio om eenvoudig en gecentraliseerd netwerkgebruik en beheer van de edge naar de core naar de cloud mogelijk te maken.

PoE-switch voo bewaking

QGD-3014-16PT

Apparatuur voor netwerkvirtualisatie op lacatle

QuCPE-7010

Wi-Fi SD-WAN router

QHora-301W

Mesh Wi-Fi router

QMiro-201W

Managed Switch

QSW-M1208-8C

Smart PoE Edge Switch

QGD-1602P

  • Check out all QNAP models here
  • Do you need a technical assistant from QNAP? We can help with an online webinar with live demonstration, register HERE